Di Sebalik Rumah Agam Mega Ben Affleck & Jennifer Lopez Bernilai RM288 Juta - Page 2 of 4 - Glam Malaysia
Di Sebalik Rumah Agam Mega Jennifer Lopez & Ben Affleck Bernilai RM288 Juta

Di Sebalik Rumah Agam Mega Ben Affleck & Jennifer Lopez Bernilai RM288 Juta

Selepas mendirikan rumah tangga pada Julai 2022, pasangan selebriti popular Ben Affleck dan Jennifer Lopez aktif mencari sebuah kediaman mewah untuk hidup bersama.

Akhir tahun lalu Ben Affleck dilaporkan menjual kediamannya pada harga RM128 juta manakala Jennifer pula kini dalam proses menjual rumah agam mewahnya di Bel Air yang bernilai RM191 juta. Pasangan itu baru sahaja membelanjakan sebanyak RM288 juta dengan membeli sebuah hartanah mewah termasuk rumah agam tersohor di Santa Monica untuk tinggal bersama keluarga besar mereka.

Jennifer memiliki dua cahaya mata, Emme dan Max hasil perkahwinannya dengan penyanyi Marc Anthony manakala Ben pula berkongsi tiga anak dengan bekas isteri, Jennifer Garner - Seraphina, Violet dan Samuel. Ini segalanya yang perlu anda tahu mengenai ‘syurga dunia’ milik mereka.

2 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Dimiliki Usahawan Tersohor

New York Post melaporkan Ben dan Jennifer ‘menyambar’ rumah agam itu tidak sampai seminggu selepas ia diiklankan. Ia sebelum ini dimiliki oleh Gregory Milken dan isterinya EJ, salah satu pasangan terkaya di bandar itu sejak 2009. Gregory merupakan anak sulung jutawan Michael Milken yang dikenali sebagai ‘junk bond king’. Dia mencipta nama sebagai pengasas bersama dan rakan kongsi pengurusan March Capital yang memberi tumpuan khusus kepada permainan atas talian. Hartanah yang sememangnya sudah terkenal disebabkan pemiliknya itu menjadi lebih tersohor kini setelah menjadi milik Ben dan Jennifer.

Jennifer Lopez & Ben Affleck

Foto: Westside Estate Agency

Foto: Westside Estate Agency