Di Sebalik Rumah Agam Mega Ben Affleck & Jennifer Lopez Bernilai RM288 Juta - Page 3 of 4 - Glam Malaysia
Di Sebalik Rumah Agam Mega Jennifer Lopez & Ben Affleck Bernilai RM288 Juta

Di Sebalik Rumah Agam Mega Ben Affleck & Jennifer Lopez Bernilai RM288 Juta

Selepas mendirikan rumah tangga pada Julai 2022, pasangan selebriti popular Ben Affleck dan Jennifer Lopez aktif mencari sebuah kediaman mewah untuk hidup bersama.

Akhir tahun lalu Ben Affleck dilaporkan menjual kediamannya pada harga RM128 juta manakala Jennifer pula kini dalam proses menjual rumah agam mewahnya di Bel Air yang bernilai RM191 juta. Pasangan itu baru sahaja membelanjakan sebanyak RM288 juta dengan membeli sebuah hartanah mewah termasuk rumah agam tersohor di Santa Monica untuk tinggal bersama keluarga besar mereka.

Jennifer memiliki dua cahaya mata, Emme dan Max hasil perkahwinannya dengan penyanyi Marc Anthony manakala Ben pula berkongsi tiga anak dengan bekas isteri, Jennifer Garner - Seraphina, Violet dan Samuel. Ini segalanya yang perlu anda tahu mengenai ‘syurga dunia’ milik mereka.

3 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Menawarkan Kemudahan Luar Biasa

Dengan nilai hampir RM300 juta, sudah tentu kediaman ini menjanjikan hanya yang terbaik. Ia dilaporkan mempunyai kemudahan mewah seperti pawagam, kolam renang, spa dan gimnasium seluas 800 kaki persegi yang tentunya memenuhi keperluan Jennifer sebagai fanatik kecergasan. Menurut Estet Westside Agency, hartanah itu mempunyai rumah utama seluas 13,000 kaki persegi dan rumah tamu dengan 3,000 kaki persegi. Rumah tamu menawarkan dua kamar tidur, empat bilik mandi dan tab mandi berkonsepkan spa Jepun. Terdapat juga jalan masuk yang panjang dengan gelanggang motor yang besar, beberapa ruang halaman yang luas dan taman berukuran 8,000 kaki persegi.

Foto: Westside Estate Agency

Foto: Westside Estate Agency