GAYA HIDUP - Glam Malaysia

GLAM berpeluang menyertai forum media global di Samsung Salon d'AI, membincangkan kepentingan memperluaskan akses peranti AI kepada pengguna hari ini.

Orangnya kelihatan manis, kenali Fyra Al-Yahya yang menjadi wajah GLAM It-Girl bulan ini!

Buat anda yang inginkan pengalaman penjejakan kesihatan dengan lebih terperinci, Samsung Galaxy Watch 7 dan Galaxy Watch Ultra ada solusinya.

Bintang global Jin daripada kumpulan BTS dipilih menjadi pembawa obor Olimpik Paris 2024 bertempat di Muzium Louvre, Paris. 

Memperkenalkan Galaxy AI, teknologi inovasi unik dipersembahkan bersama pelancaran terkini, Samsung Galaxy Z Fold6, Z Flip6 serta siri Galaxy Buds3. 

GLAM menyenaraikan lima cara untuk mengekalkan hubungan bahagia dan menghangatkan kembali kebosanan hubungan cintamu dengan si dia.

Bintang filem terkenal Barbie, Margot Robbie menjangkakan cahaya mata sulungnya bersama Tom Ackerley. 

Perkahwinan kenamaan akan senantiasa menjadi bualan hangat khalayak umum malah majlis besar-besaran sebegini layak digelar sebagai Wedding Of The Year!

Filem Asia juga kini semakin memberi impak besar daripada segi sinematografi dan grafik, setanding Eropah dan Amerika. 

Related Posts

Buat empat tahun berturut-turut, Finland telah menduduki tangga pertama World Happiness Report 2021 selaku negara paling gembira di dunia. Malaysia berada di kedudukan ke-81 keseluruhan.

GLAM membawa Shalma Ainaa terbang ke Singapura dan menyinggahi Resorts World Sentosa untuk merakam eksplorasi indah dia di sana. 

Salah satu kesukaran yang sering dilalui selebriti Hollywood adalah kehilangan tempat berteduh dan terpaksa tinggal di kaki lima selama berbulan-bulan.