Di Sebalik Rumah Agam Mega Ben Affleck & Jennifer Lopez Bernilai RM288 Juta - Page 4 of 4 - Glam Malaysia
Di Sebalik Rumah Agam Mega Jennifer Lopez & Ben Affleck Bernilai RM288 Juta

Di Sebalik Rumah Agam Mega Ben Affleck & Jennifer Lopez Bernilai RM288 Juta

Selepas mendirikan rumah tangga pada Julai 2022, pasangan selebriti popular Ben Affleck dan Jennifer Lopez aktif mencari sebuah kediaman mewah untuk hidup bersama.

Akhir tahun lalu Ben Affleck dilaporkan menjual kediamannya pada harga RM128 juta manakala Jennifer pula kini dalam proses menjual rumah agam mewahnya di Bel Air yang bernilai RM191 juta. Pasangan itu baru sahaja membelanjakan sebanyak RM288 juta dengan membeli sebuah hartanah mewah termasuk rumah agam tersohor di Santa Monica untuk tinggal bersama keluarga besar mereka.

Jennifer memiliki dua cahaya mata, Emme dan Max hasil perkahwinannya dengan penyanyi Marc Anthony manakala Ben pula berkongsi tiga anak dengan bekas isteri, Jennifer Garner - Seraphina, Violet dan Samuel. Ini segalanya yang perlu anda tahu mengenai ‘syurga dunia’ milik mereka.

4 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Lebih Banyak Kemudahan Mewah

Kediaman tiga tingkat yang dibina pada tahun 2005 itu juga mempunyai dua bilik belajar, perpustakaan dan bilik keluarga yang bersambung terus ke dapur yang dilengkapi meja pulau dan peralatan mewah. Ia juga mempunyai lif, empat tempat letak kereta, dan kolam renang dengan gaya resort dan bercirikan spa. Satu lagi keistimewaanya adalah ia menawarkan pemandangan indah lautan dan gunung dari semua sudut.

Foto: Westside Estate Agency

Foto: Westside Estate Agency

 

Foto: Getty Images

Baca: Jauh Dari Konsep Glamor, Kediaman 100 Tahun Menjadi Pilihan Supermodel Behati Prinsloo