Cara-Cara Menghangatkan Hubungan Intim Anda Bersama Si Dia - Page 2 of 8

Cara-Cara Menghangatkan Hubungan Intim Anda Bersama Si Dia

It is never too late untuk menambahkan sedikit "perisa" ke dalam sesi hubungan intim anda bersama si dia. Lebih-lebih lagi dengan Valentine's Day yang semakin hampir.

Hubungan intim bersama insan tercinta pastinya satu perkara yang istimewa dan penuh makna buat kedua-dua individu yang terlibat. Saat anda berdua menyelami setiap pelosok tubuh masing-masing, ia ibarat kembara khas buat dua jiwa menjadi satu. Namun tempoh hubungan yang lama tidak menjanjikan hubungan intim yang seronok malah ia juga bisa menjadi bosan jika tidak diberi perhatian.

 

Untuk mengelakkan pasangan anda daripada kebosanan GLAM senaraikan beberapa perkara anda boleh ikuti untuk merancakkan lagi sesi istimewa anda.

2 of 8

2) SPICE IT UP!

Out with the old and in with the new! Seks dalam posisi berdiri bisa memberi satu dinamik yang sama sekali berbeza. Sama ada anda berdiri membelakangkan dinding ataupun menghadapnya, new angles can hit new sweet spots. Jika anda dan pasangan tidak punyai kebolehan fizikal untuk lakukannya, anda boleh cuba bereksperimen dengan sudut berbeza. Apa kata letakkan bantal di bawah badan? Cuba dulu!