Cara-Cara Menghangatkan Hubungan Intim Anda Bersama Si Dia

Cara-Cara Menghangatkan Hubungan Intim Anda Bersama Si Dia

It is never too late untuk menambahkan sedikit “perisa” ke dalam sesi hubungan intim anda bersama si dia. Lebih-lebih lagi dengan Valentine’s Day yang semakin hampir.

Hubungan intim bersama insan tercinta pastinya satu perkara yang istimewa dan penuh makna buat kedua-dua individu yang terlibat. Saat anda berdua menyelami setiap pelosok tubuh masing-masing, ia ibarat kembara khas buat dua jiwa menjadi satu. Namun tempoh hubungan yang lama tidak menjanjikan hubungan intim yang seronok malah ia juga bisa menjadi bosan jika tidak diberi perhatian.

 

Untuk mengelakkan pasangan anda daripada kebosanan GLAM senaraikan beberapa perkara anda boleh ikuti untuk merancakkan lagi sesi istimewa anda.

1 of 8

1) SEXTING

Buat si dia tersipu-sipu malu membaca teks erotik anda. Being turned on in public is thrilling, dan pelan seksi boleh dirancang selepas itu. Tapi pastikan anda berbincang dengan pasangan perihal sextingterlebih dahulu. Tidak percaya pada teknologi? Tinggalkan saja nota seksi di dalam beg galas atau poket seluar mereka.

See also
Royal Princess: Puteri Maria-Olympia of Greece