GLAM Perfect Date: Mierul Aiman dan Nadhir Nasar, Pelakon Projek: High Council - Page 2 of 2 - Glam Malaysia

GLAM Perfect Date: Mierul Aiman dan Nadhir Nasar, Pelakon Projek: High Council

Projek: High Council mencipta fenomena hari ini. Ini membuatkan GLAM terpanggil untuk memerhati dua jejaka, Mierul Aiman dan Nadhir Nasar. Apa yang ada pada dua anak muda ini yang buatkan semua wanita tergila-gila? 

Pertama kali saya bertentang mata bersama Mierul Aiman, hati terus berdebar-debar. Ketika itu adalah sewaktu sesi bersiap untuk Anugerah Gempak Most Wanted. Manis dan sopan orangnya. Dalam hati saya, mungkin itu yang membuatkan ramai menyukai dia. Dia yang hadir dari bilik lain tiba ke bilik kami untuk menyarung busana yang tersedia untuk si dia. Masuk-masuk terus menyapa lembut semua yang berada di dalam bilik. Kami semua menyambut Mierul Aiman dengan senyum manis. 

Mierul Aiman Mudah Didekati...

2 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nadhir Nasar Miliki Aura Yang Disenangi…

Saya masih duduk di bilik bersiap bersama stylist. Beberapa minit kemudian, Nadhir Nasar pula tiba. Juara Hero Remaja 2020 ini beri aura berbeza berbanding Mierul tadi. Persepsi pertama saya, Nadhir tampak seperti pemalu, namun Nadhir langsung tidak lokek dengan senyuman. Lemah-lembut menyapa semua yang ada di dalam bilik bersiap. Auranya buat orang sekeliling terasa senang dan tenang. Walaupun ketika itu dia sudah harus bergerak ke lokasi majlis, Nadhir langsung tidak menunjukkan rasa gelisah malah mampu melayan permintaan peminat yang mahu bergambar dengannya.

Projek: High Council

Instagram: @nadhirnasar_

Jejaka yang dilahirkan pada 17 Disember 1996 di California Selatan, Amerika Syarikat ini sangat tinggi. Dia yang memegang watak utama di dalam siri Astro, Projek: High Council ini sudah memiliki pelbagai pengalaman di dalam industri. Nadhir Nasar juga pernah berlakon di dalam beberapa drama lain antaranya seperti Projek: Anchor SPM, i-Tanggang, dan Nusyuz Berkiblat Cinta.

See also
Perkahwinan Rahsia Lindsay Lohan

Selain daripada tertarik dengan personaliti jejaka ini, saya tertarik dengan keikhlasannya tatkala berlakon di layar perak dan kaca tv, ramai juga yang memandang tinggi akan anak muda ini sehinggakan ada yang berkongsi mahu melihat Nadhir Nasar terbang tinggi di dalam industri ini. Ramai peminat menyaksikan progres mendadak Nadhir dalam industri, malah ramai yang bangga dan ingin terus menyokong jejaka ini daripada belakang.

Ternyata beruntung dua jejaka berpesonaliti baik ini kerana amat disayangi para peminatnya. Teruskan berpijak pada bumi yang nyata, kekal menjadi diri sendiri, punyai kualiti tersendiri untuk kekal berjaya.

P/s: Di antara Mierul Aiman dan Nadhir Nasar, yang mana satukah hero Projek: High Council yang menjadi pilihan hati anda?

 

Kredit gambar muka depan: Instagram @mierulaiman & @nadhirnasar_

Pautan Berkaitan: Meerqeen Sertai Anna Jobling Dalam Senarai Tercantik & Terkacak TC Candler