Penuhi Ruang Luar Anda Dengan Torii Nest Outdoor! - Page 2 of 3 - Glam Malaysia

Penuhi Ruang Luar Anda Dengan Torii Nest Outdoor!

DARI CHARM OF JAPAN MENURUT NENDO HINGGA KE RUANG LUAR DI SELURUH DUNIA, TORII NEST OUTDOOR!

Penuhi ruang luar kosong anda dengan Koleksi Minotti, Torii Nest! Direka bentuk untuk persekitaran indoor pada tahun 2020, Torii Nest berhijrah ke ruang tamu terbuka, dalam versi kerusi berlengan, ruang istirahat dan kerusi makan kecil. GLAM Deko kongsikan koleksi terbaharu dari Minotti.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

 

Koleksi Minotti ini menghidupkan suasana keluarga dengan tempat duduk yang serba baharu. Dengan butiran struktur yang dikaitkan dengan tradisi Jepun, tempat duduknya bermain dengan corner bulat. Koleksi ini mempunyai dalam dua warna, Ecru dan Coklat Gelap, dengan reka bentuk yang membangkitkan suasana bersejarah Vienna, tetapi pada skala makro.

Bahan yang sesuai untuk ruang terbuka dan penyelesaian reka bentuk yang canggih membolehkan Torii Nest Outdoor menggabungkan dengan lancar dengan ruang luar sambil mengekalkan tahap estetik dan prestij ergonomik yang tinggi. Asas dalam kayu jati asli atau mahogani berwarna dark brown, kaki aluminium dicat dengan Kemasan berwarna gangsa, anti-sentuhan dan rangka sandaran dalam keluli tiub yang dicat. Semuanya adalah elemen yang memberikan rasa padat kepada keluarga tempat duduk ini.

Ironi dan ketidakpastian meningkatkan keupayaan Nendo untuk menawarkan pandangan baharu pada kod gaya masa lalu. Jerami Vienna menjadi jalinan kord bersirat lebar dalam 100% gentian yang boleh dikitar semula.

See also
Panduan Memilih Material Permaidani Buat Kediaman