GLAM Deko PROMOSI – GreenPan™ Cambridge

GLAM DEKO, Santai

GLAM Deko PROMOSI – GreenPan™ Cambridge

1088

MENANG! Koleksi GreenPan™ Cambridge bernilai RM6000

 

GREENPAN CAMBRIDGE 36CM WOK (IH) r

 

Dengan pelancaran koleksi baharu, GreenPan™ Cambridge kini menawarkan produk masakan yang menggunakan teknologi ‘non-stick’ terkini iaitu Thermolon™ dan Infinity™. Alat masakan GreenPan Cambridge juga diperbuat dengan teknologi Magneto™ yang menguatkan kapabiliti badan alat masakan ini untuk mengekalkan haba dan pemegang yang selesa.

 

Alat masakan GreenPan™ Cambridge mempunyai reka bentuk yang versatil dan senang untuk penggunaan harian di dapur. Malah, penggunaan alat masakan GreenPan™ Cambridge adalah selamat dengan salutan non-stick teknologi Thermolon™ yang melindungi pengguna daripada pembebasan asap toksik jika berlaku insiden overheat.  Bukan sahaja salutan non-stick ini tahan calar, malah alat masakan GreenPan™ Cambridge tidak akan mengelupas dengan mudah.

 

Selain itu, alat masakan GreenPan Cambridge juga diperbuat daripada teknologi induksi Magneto™ yang terletak di permukaan bawah alat masakan tersebut. Teknologi ini mengelakkan kerosakkan berlaku kepada permukaan apabila bersentuhan dengan haba. Dengan itu, GreenPan™ Cambridge merupakan jenama produk alat masakan yang top-notch dari segi kualiti, keselamatan dan keselesaan penggunaan masakan harian.

 

SOALAN : Apakah nama teknologi yang menyumbang kepada salutan non-stick alat masakan GreenPan™ Cambridge?

 

Emelkan jawapan anda berserta butiran (Nama/ IC/ Alamat/ No. Tel) kepada : [email protected]

 

Tarikh tutup : 31 Ogos 2016

 

Lawati www.glam.com.my untuk mengetahui jika anda adalah pemenang bertuah bulan ini. Nama pemenang akan dikeluarkan seminggu SELEPAS tarikh tutup promosi.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *