Tempahan Awal Peranti Samsung Dibuka Sehingga 21 September Ini! - Page 3 of 4 - Glam Malaysia
Samsung Pre- Order

Tempahan Awal Peranti Samsung Dibuka Sehingga 21 September Ini!

3 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Here comes the exciting announcement! Miliki peranti Samsung seperti Galaxy Z Fold3 5G, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic & Galaxy Watch4 Bluetooth dengan membuat tempahan awal bermula 19 Ogos sehingga 21 September 2021. Anda yang membuat pra-pesanan Galaxy Z Fold3 5G atau Galaxy Z Flip3 5G layak menerima satu tahun perlindungan Samsung Care + secara percuma dan dilindungi dari kerosakan yang tidak disengajakan, termasuk penggantian skrin, kerosakan disebabkan air dan penggantian back cover.

Bukan itu sahaja, tempah Galaxy Z Fold3 5G dan Galaxy Z Flip3 5G terbaru untuk menerima e-baucar Kedai Dalam Talian Samsung Malaysia bernilai sehingga RM850! Apabila anda membuat pra-pesanan Galaxy Watch4 Classic dan Galaxy Watch4 Bluetooth, anda juga berpeluang menerima e-baucar bernilai sehingga RM250 untuk anda berbelanja di Samsung Malaysia Online Store!

Tempahan awal boleh dibuat di Samsung Experience Stores, Samsung Authorized Partners & Samsung Malaysia Online Store. Nantikan informasi selanjutnya!