Most GLAM 2021: Shalma Ainaa - Glam Malaysia

Most GLAM 2021: Shalma Ainaa

BUAT JULUNG KALINYA, MOST GLAM DAN ALPHA MEN DIPERTONTONKAN SEKALI DALAM SATU LEMBARAN. SHALMA AINAA ANTARA 10 HIGH ACHIEVERS BAWAH 35 TAHUN YANG MENYALAKAN OBOR BAHARU GENERASI SEKARANG. BIJAK MENGGALAS TUGAS MASING-MASING DENGAN STAIL CUKUP JITU.

SHALMA AINAA, 29 – PENGASAS SHALS & CREATIVE JUNKIES STUDIO

 

Most GLAM adalah impak positif yang dapat kita sumbangkan kepada masyarakat dalam bisnes atau industri kreatif, serta sensitif dalam isu semasa yang berlaku hari ini.

 

Projek terbaharu?
Selepas kejayaan bekas minuman FYMBS yang terjual dalam 15 minit, projek seterusnya adalah Moon Bag, koleksi sandal 1311 dan kemeja-t oversized Spechals.

 

Apakah yang anda paling suka mengenai karier ini?

Ia memberikan keseronokan dan kepuasan setiap kali saya bangun tidur, bernafas dan melakukan dua perkara yang saya paling suka iaitu fesyen dan bisnes. Saya berharap saya dapat memberikan inspirasi kepada generasi akan datang.

 

 

Apakah satu perkara anda mahu ubah tentang karier anda?

Dalam dunia yang sentiasa berubah seperti fesyen, saya selalu berada di atas pagar sama ada betul atau tidak, hit or miss. Tetapi dengan pengalaman, saya belajar untuk mempercayai diri saya sendiri.

 

Rutin cantik anda?

Saya mengamalkan rutin lima langkah pada setiap pagi dan malam. Tetapi, rahsia saya ialah meletakkan ais pada kulit setiap pagi kerana ia dapat membantu kulit yang sensitif.

 

PENGARAH KREATIF: AIZAT AIDID, KHAIRUL ABIDIN & NISA HALID PENGARANG FESYEN: JOHAN KASSIM PENGARANG GAYA HIDUP: MUZAMMIN MUZLAN PENGARANG RENCANA: ZUHAIRIE SAHROM PENGARANG KECANTIKAN: JULIA AZMAN PENGARAH SENI KANAN: AMIRUL ARIFFIN GAMBAR: CHEE WEI SOLEKAN: KF BONG & SAHIR SABRI MENGGUNAKAN GUCCI BEAUTY DANDANAN: JUNO KO BUSANA: GUCCI

 

Baca lebih lanjut: Most GLAM 2021: Jane Chuck