Tempahan Awal Peranti Samsung Dibuka Sehingga 21 September Ini! - Glam Malaysia
Samsung Pre- Order

Tempahan Awal Peranti Samsung Dibuka Sehingga 21 September Ini!

1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Samsung komited untuk memberi lebih banyak akses kepada pengguna dengan ‘foldable experience’. Tempahan awal peranti Galaxy boleh dibuat sekarang!

Ini alasannya Samsung menawarkan kedua-dua peranti Galaxy Z dengan harga terbaik – Galaxy Z Fold3 5G dijual dari RM6,699 dan Galaxy Z Flip3 5G dari RM3,999. Galaxy Z Fold3 5G adalah pusat kuasa multitasking sejati dengan prestasi tahap seterusnya – menampilkan S Pen pertama yang direka khas untuk fold dan telefon pintar pertama yang boleh dilipat, Under Display Camera (UDC). Galaxy Z Flip3 5G direka untuk anda yang gemar peranti untuk bergaya – ringkas, nipis dan ringan yang sesuai di simpan di dalam poket anda. Cover Screen yang ramping, halus dan berfungsi empat kali lebih besar daripada yang dahulu dan membolehkan anda menggunakan tanpa membukanya. Kedua-dua peranti ini adalah telefon pintar lipat tahan air pertama diberi nilai IPX8 – menjadikan peranti ini mudah dibawa dan disimpan dengan selamat.

Bergabung dengan Galaxy Z Series adalah Galaxy Buds2 yang direka untuk keselesaan kala dipakai sepanjang hari, dan memberikan kualiti suara premium! Galaxy Buds2 akan dijual dengan harga RM499, yang membolehkan lebih ramai pengguna menikmati bunyi yang mengasyikkan, dengan reka bentuk yang selesa sepanjang hari, sambungan yang lancar dengan ciri hebat. Fungsi Active Noise Cancelling juga dapat mengurangkan bunyi latar untuk membuat anda menikmati muzik, permainan, buku audio dan podcast kegemaran anda.

See also
David Beckham Bakal Tampil Dalam Dokumentari Netflix Bernilai RM89 Juta

Pautan berkaitan: Samsung Galaxy Buds Pro Lebih Premium