Ini Tanda Lelaki Suka Anda Dalam Diam - Page 4 of 4 - Glam Malaysia
Kenali Tanda Lelaki Suka Anda Dalam Diam

Ini Tanda Lelaki Suka Anda Dalam Diam

Menjadi tidak keruan malah lebih buntu apabila memikirkan adakah si dia sukakan anda. Ayuh kenali tanda lelaki suka anda dalam diam.

Bukan seperti dahulu kala, hantar surat cinta, dan kemudian tunggu balasan surat yang tidak kunjung tiba. Generasi kini dikatakan lebih advanced. Pelbagai cara boleh dikesan untuk melihat si dia ini mencorak langkah mengorat anda. 

Namun, masih ramai wanita di luar sana yang buntu dengan langkah mereka yang seperti tidak serius ini. Maka, menjadi persoalan dan seperti tiada penghujung buat wanita yang menunggu langkah seterusnya daripada si dia. GLAM cuba mendekati jejaka-jejaka generasi kini bertanyakan bagaimana cara mereka mendekati wanita yang disukai tanpa tampak terlalu ketara. 

Ketahui Tanda Lelaki Suka Anda Dalam Diam. Selak Halaman Sebelah!

4 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

4- Si dia jenis straight-forward! 

Tidak kurang, ada jejaka generasi kini yang jenis suka berterus-terang. “Hey, saya rasakan anda seorang yang sangat menarik, bolehkah kita berkenalan dengan lebih dekat lagi?” Kata mereka, cara ini lebih mudah daripada membuat wanita tertanya-tanya. Jika tidak didekati mereka, maka tidak adalah tanda lelaki suka anda ya. Sangat jujur dan tidak buang masa. Tambah mereka lagi, menerusi perkenalan inilah, boleh dilihat sama ada hubungan ini akan bertepuk sebelah tangan ataupun tidak. 

 

Pautan Berkaitan: 9 Perkara Perlu Elak Bila Bermesej Dengan Lelaki