Ini Tanda Lelaki Suka Anda Dalam Diam - Page 3 of 4 - Glam Malaysia
Kenali Tanda Lelaki Suka Anda Dalam Diam

Ini Tanda Lelaki Suka Anda Dalam Diam

Menjadi tidak keruan malah lebih buntu apabila memikirkan adakah si dia sukakan anda. Ayuh kenali tanda lelaki suka anda dalam diam.

Bukan seperti dahulu kala, hantar surat cinta, dan kemudian tunggu balasan surat yang tidak kunjung tiba. Generasi kini dikatakan lebih advanced. Pelbagai cara boleh dikesan untuk melihat si dia ini mencorak langkah mengorat anda. 

Namun, masih ramai wanita di luar sana yang buntu dengan langkah mereka yang seperti tidak serius ini. Maka, menjadi persoalan dan seperti tiada penghujung buat wanita yang menunggu langkah seterusnya daripada si dia. GLAM cuba mendekati jejaka-jejaka generasi kini bertanyakan bagaimana cara mereka mendekati wanita yang disukai tanpa tampak terlalu ketara. 

Ketahui Tanda Lelaki Suka Anda Dalam Diam. Selak Halaman Sebelah!

3 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

3- Luang masa untuk anda

Jika si dia pilih untuk keluar bersama anda berbanding teman-temannya, sudah pasti ini adalah tanda yang paling ketara si dia sukakan anda. Anda perhatikan, jika perkara seperti ini si dia lakukan lebih daripada tiga ke empat kali, bersedialah untuk ke aras perhubungan yang seterusnya!