Resorts World Sentosa, Destinasi Percutian Paling Bermakna - Page 2 of 4 - Glam Malaysia
Resorts World Sentosa

Resorts World Sentosa, Destinasi Percutian Paling Bermakna

Anda impikan pengalaman percutian yang mewah dan tidak boleh dilupakan? Resorts World Sentosa, Singapura, memiliki segalanya yang anda inginkan. Sama ada anda inginkan pemandangan yang indah, taman tema yang menyeronokkan atau ingin mendekati hidupan laut, di sini ada segalanya!

Resorts World Sentosa, destinasi mewah yang bertempat di pulau Sentosa, Singapura ini berkeluasan 49 hektar mampu menjanjikan percutian paling bermakna buat anda dan keluarga. Pelbagai tawaran seperti taman tema, hotel mewah dan juga restoran hebat bertaraf dunia ditempatkan di satu lokasi yang sama. Ayuh, GLAM bawa anda menerokai keunikan terkini yang terdapat di Resorts World Sentosa sepanjang bulan ini. 

Mesti Kunjung: Ini 4 Destinasi Anda Harus Kunjung di Resorts World Sentosa

2 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

#2 Dekati Hidupan Laut di S.E.A. Aquarium

Anda juga boleh mengunjungi S.E.A. Aquarium bermula 1 April hingga 21 Mei 2023 ini. Eksplorasi menarik menerusi seni warna-warni serta anda juga dapat mempelajari habitat unik serta hubungan hebat antara plankton juga hidupan laut di sini. Jangan lupa untuk berswafoto kerana anda akan berjumpa pelbagai latar penuh estetika dan bermanjalah bersama maskot mereka yang diberi nama Manja, Mika dan Miko. Buat peminat seni, jangan lepaskan peluang untuk menikmati ilustrasi daripada artis Singapura, AlmostAsthma dan nikmati tema Sea of Unseen Colours sepanjang anda di sini!