Resorts World Sentosa, Destinasi Percutian Paling Bermakna - Glam Malaysia
Resorts World Sentosa

Resorts World Sentosa, Destinasi Percutian Paling Bermakna

Anda impikan pengalaman percutian yang mewah dan tidak boleh dilupakan? Resorts World Sentosa, Singapura, memiliki segalanya yang anda inginkan. Sama ada anda inginkan pemandangan yang indah, taman tema yang menyeronokkan atau ingin mendekati hidupan laut, di sini ada segalanya!

Resorts World Sentosa, destinasi mewah yang bertempat di pulau Sentosa, Singapura ini berkeluasan 49 hektar mampu menjanjikan percutian paling bermakna buat anda dan keluarga. Pelbagai tawaran seperti taman tema, hotel mewah dan juga restoran hebat bertaraf dunia ditempatkan di satu lokasi yang sama. Ayuh, GLAM bawa anda menerokai keunikan terkini yang terdapat di Resorts World Sentosa sepanjang bulan ini. 

Mesti Kunjung: Ini 4 Destinasi Anda Harus Kunjung di Resorts World Sentosa

1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

#1 Rasai Pengalaman Colour Pop di Universal Studios Singapore!

Bermula 7 April hingga 21 Mei 2023, anda boleh rasai satu pengalaman baharu di Universal Studios Singapore ini. Hadir bertemakan “Colour Pop!”, saat anda berkunjung ke sana, akan dapat menyaksikan dekorasi meriah dan stesen foto interaktif di sepanjang Hollywood Boulevard. Bersuka-ria bersama Sesame Street, Trolls dan banyak lagi. Singgah pula di Hollywood Lagoon Stage untuk merakam gambar menarik bersama karakter-karakter menyeronokkan ini. 

See also
Perkembangan Terkini Kamal Adli & Uqasha Senrose Selepas Insiden Ngeri

Ambil peluang ini untuk tonton pertunjukan terbaru, The Rainbow Reunion, di mana anda dapat menyaksikan karakter Creator of Colour, Colourissa, bersama rakan-rakan mempersembahkan persembahan magisnya di New York Public Library. Pastikan anda hadir dalam busana yang meriah penuh warna-warni. Ini kerana anda bakal berpeluang untuk dipilih oleh Colourissa bagi memenangi hadiah istimewa. Oh ya, nikmati juga pilihan makanan dan minuman menarik sepanjang anda berada di sana!