Raikan Cinta Di Four Points by Sheraton Kuala Lumpur, Chinatown - Page 2 of 2 - Glam Malaysia

Raikan Cinta Di Four Points by Sheraton Kuala Lumpur, Chinatown

Riang tawa merai cinta penuh hangat dan kongsikan hari indah ini bersama tetamu tersayang di Four Points by Sheraton Kuala Lumpur, Chinatown.

Mengimpikan majlis penuh intimasi untuk meraikan penyatuan dua jiwa antara anda dan si dia? Lebih-lebih lagi jika anda mencari lokasi yang bijak mengadunkan konsep tradisional dan moden dengan indah sekali. Four Points by Sheraton Kuala Lumpur, Chinatown adalah lokasi terbaik ingin GLAM cadangkan untuk anda. 

Dekorasi dalamannya sudah memukau hati buat sesiapa sahaja yang pernah datang ke sini. Stailnya yang unik dan sofistikated dengan suasana yang selesa mampu membuatkan majlis anda memberi memori yang lebih indah.

Pilih sahaja lokasi mana di dalam Four Points by Sheraton Kuala Lumpur, Chinatown ini, baik di ruang Jeune 1+2, Lady Yi’s Tea House, Jann Bar, Quan’s Kitchen sehinggalah ke ruang penuh privasi di Mann, anda boleh tampil membuat majlis cukup versatil di sini mengikut cita-rasa anda. 

Bukan sekadar menyediakan lokasi, di hotel ini juga turut menyediakan khidmat pakar perancang majlis terbaik dalam memastikan hari penting anda berjalan lancar dan sempurna. Selain daripada itu, mereka turut menawarkan pakej Dream Photoshoot di mana ia adalah pakej buat anda yang mahukan sesi bergambar pra-perkahwinan yang eksklusif juga percutian 2 hari 1 malam berserta sarapan di bilik Premier Suite hotel ini. 

Majlis Hi Tea penuh intimasi di Lady Yi’s Tea House

2 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Rai Pasangan Mempelai Berlatarbelakangkan Kuala Lumpur

Bukan sekadar menikmati majlis penuh intimasi, anda juga mampu membina memori indah berlatarbelakangkan pemandangan indah seperti Menara KL, Menara Berkembar Kuala Lumpur juga Merdeka 118 di Restoran Jann yang terdapat di dalam hotel ini.

Menyajikan minuman moden koktel (alkohol dan tidak berakohol) sesuai buat anda yang sukakan majlis serba moden dan chic. Buat pasangan bukan Muslim, ini juga menjadi lokasi menarik untuk anda mengadakan majlis pendaftaran perkahwinan di sini.

Four Points by Sheraton Kuala Lumpur

Untuk ketahui lebih lanjut lagi tentang pakej yang disediakan di hotel ini, bolehlah menghubungi mereka di talian 03-20357333 atau salurkan mesej menerusi e-mel sales.fourpoints@fourpoints.com.

 

Pautan Berkaitan: Cipta Perkahwinan yang Anda Idamkan Selama Ini!