Kehidupan Serba Mewah Ronaldo & Georgina Rodriguez Di Riyadh - Page 2 of 5 - Glam Malaysia
Kehidupan Serba Mewah Ronaldo & Georgina Rodriguez Di Riyadh

Kehidupan Serba Mewah Ronaldo & Georgina Rodriguez Di Riyadh

Tahun 2022 memahat detik hitam buat pemain bola sepak tersohor Ronaldo, teman wanitanya Georgina Rodriguez dan anak-anak mereka.

Pada bulan April Georgina melahirkan sepasang anak kembarnya bersama Ronaldo, bagaimanapun hanya seorang sahaja yang hidup dan diberi nama Bella Esmerelda. Pempengaruh media sosial itu meluahkan keperitan yang dialaminya dalam I Am Georgina musim kedua yang disiarkan baru-baru ini.

Memasuki tahun 2023, Ronaldo membawa Georgina dan lima anaknya iaitu Cristiano Jr, pasangan kembar Eva dan Mateo, Alana serta Bella berpindah ke negara Timur Tengah, Arab Saudi. Perpindahan itu adalah sebahagian daripada perjanjian penting yang ditandatangani Ronaldo bersama kelab bola sepak Al-Nassr. Menurut Sporting News, dia menjana pendapatan melebihi RM938 juta setahun dengan kontrak selama dua tahun enam bulan.

Jadi bagaimana kehidupan Ronaldo & Georgina selepas beberapa bulan menetap di Arab Saudi?

2 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Kediaman Lebih Selesa Buat Keluarga

Pada akhir Februari, Ronaldo dan keluarganya berpindah dari Four Seasons Hotel ke kediaman eksklusif lengkap dengan pengawal keselamatan dan mempunyai akses mudah ke kedai, gimnasium dan restoran. Walaupun lokasi sebenar tidak diketahui, terdapat spekulasi mengatakan ia terletak di Al Mohamadia, kawasan perumahan mewah dengan kehidupan malam yang meriah.

Foto: Rightcompound

Foto: Rightcompound