Ini 4 Interpretasi Rasa Libur Sebenar - Page 4 of 4 - Glam Malaysia
Ini 4 Interpretasi Rasa Libur Sebenar

Ini 4 Interpretasi Rasa Libur Sebenar

Mencerminkan semangat ibu kota Thailand yang tidak dapat disangkal, kata ajaib “Anything but Standard” kini berlabuh di Bangkok! Lokasi libur sebenar yang diterjemahkan kepada keunikan rasa, menu unik di enam ruang makanan dan minuman juga lokasi memecahkan gaya hidup lama kepada yang baru.

Lihat sahaja pada logo yang unik (terbalik), sudah boleh kita jangka ia satu jenama lain dari yang lain! Apatah lagi kala menyebut namanya, anda pasti dapat membayangkan keunikan lokasi percutian yang stylish dan penuh warna kontra ini. Diperkenalkan pada mulanya di Hollywood, The Standard kini telah menembusi lokasi di seluruh dunia termasuk di New York, Miami, London, Maldives dan Hua Hin, Ibiza dan jenama utama Asia, The Standard, Bangkok Mahanakhon. Khabarnya Hotel Standard di Lisbon, Milan, Melbourne, Singapura, Dublin dan Brussels sedang dibangunkan ketika ini!

GLAM sudah lama mengagumi perintis jenama penghotelan yang kian mendapat kunjungan tetamu bercitarasa tinggi ini. The Standard mengambil berat gaya estetik dan menyampaikan pengalaman yang hanya ada di The Standard Hotels. Bukan itu sahaja, kepekaan mereka berjaya mengabungkan ketelitian reka bentuk dan butiran perkhidmatan menaikkan lagi reputasinya sebagai perintis dalam bidang perhotelan, pengembaraan, masakan juga tawaran acara malam yang cukup luar biasa!

Ini 4 Interpretasi Rasa Libur Sebenar 1Sebaik menerima berita pembukaan The Standard, Bangkok Mahanakhon Ogos lalu, kami di GLAM turut teruja kerana ia berada semakin hampir dan berharap ia akan tiba di Malaysia tidak lama lagi. Dengan kehadiran 155 bilik dan suite serta lokasinya yang bertempat di pusat bandar Bangkok, tempat penginapan ini menawarkan percutian yang sempurna ke Old Town, di mana pelbagai tarikan kebudayaan dan pemandangan seni yang dinamik menanti tetamunya! Lebih menarik, The Standard, Bangkok memanfaatkan seni bina bangunan ikonik King Power Mahanakhon langsung membawa gabungan budaya, reka bentuk, hiburan dan hospitaliti signature jenama itu ke Thailand.

Rasa libur sebenar pada pandangan GLAM adalah...

4 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pertemuan Lebih Dari Dua Minda yang Hebat

Menghadap bandar, empat bilik mesyuarat yang bergaya menawarkan pelbagai pilihan ruang acara sama ada matlamatnya adalah untuk bekerjasama, berdebat atau perbentangan. Dilimpahi cahaya siang, setiap bilik ini dilengkapi ruang prafungsi yang luas serta teknologi canggih sesuai diadakan majlis resepsi, bengkel dan banyak lagi.

Ini 4 Interpretasi Rasa Libur Sebenar Dengan ruang seluas 126 meter persegi dan siling setinggi 3.2m, ia boleh memuatkan 80 delegasi untuk di tengah-tengah bandar paling menarik di Asia. Jika anda antara peminat tegar The Standard Hotels, ini berita baik untuk anda ke Bangkok bulan ini!

Pautan berkaitan: #PoskadGLAM: Nikmati Kuala Lumpur Bersama Samsung Galaxy Z Flip4