Here Comes The Summer - Page 3 of 4 - Glam Malaysia

Here Comes The Summer

 

Teks: Aizat Aidid

Gambar : Gucci

Rencana Tajaan : Gucci

 

Gucci melancarkan koleksi yang didedikasikan buat musim panas yakni Towards Summer. Dalam cuaca yang terik, Gucci bijak menggunakan material yang lebih selesa namun masih utuh dengan nilai DNA mereka yang bersifat eksentrik. Fabrik yang ringan dan lembut ini sesuai untuk pelbagai acara, serta nampak elok untuk gaya formal mahupun tidak. Bagi menaikkan serinya, Gucci kekal menggunakan motif rumah fesyen ini. Maka melihat cuaca Malaysia, cukup sepadan apabila menggayakan helaian Towards Summer oleh Gucci.

 

 

Lebih asyik buat wanita Malaysia yang mahukan sesuatu yang unik buat sambutan lebaran yang bakal menjelma. Koleksi aksesori Towards Gucci bakal mencipta stail yang cukup sensasi. Ada empat fokus beg yakni GG Marmont 2.0 yang bersifat lebih relaks serta direka menggunakan material tali rafia juga bersama perincian kait bentuk bunga. Cukup manis digayakan dengan baju kurung kerana membiaskan rasa klasik raya itu.

 

 

Cuba gayakan beg yang cukup elegan ini bersama helaian kebaya mahupun kurung moden, pasti terserlah rasa sofistikated di hari lebaran!

Terokai kesemua koleksi ini di gucci.com 

 

3 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

THE RAJAH

Beg Rajah diserikan dengan kepala harimau ini memberi elegan gaya yang cukup unik. Sesuai buat wanita yang berjiwa eksentrik, usah kalah gaya dengan mengembalikan esen retro apabila bergaya pada hari raya. Beg ini hadir dengan reben ikonik green-red-green mencipta rasa vintaj Gucci.