Baru Umum Percintaan, Kekasih Song Joong Ki Didakwa Telah Hamil? - Page 4 of 4 - Glam Malaysia
Baru Umum Percintaan, Kekasih Song Joong Ki Didakwa Telah Hamil?

Baru Umum Percintaan, Kekasih Song Joong Ki Didakwa Telah Hamil?

4 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tahun lalu aktor berusia 37 tahun itu menjayakan watak Vincenzo Cassano dalam drama popular Vincenzo. Menurut beberapa portal media, pasangan itu mengenali satu sama lain ketika Song Joong Ki mendaftar kelas bahasa Itali dengan aktres itu sebagai persediaan untuk melakonkan wataknya.

Katy pula kini dilihat semakin jarang muncul di kaca televisten dan layar perak atas sebab yang tidak diketahui. Dia mencipta nama menerusi filem romantis Itali berjudul Un Viaggio Chiamato Amoro (A Scandalous Journey) pada 2002.

Sepanjang dua dekad kerjayanya sebagai pelakon, aktres berusia 38 tahun ini telah membintangi lebih 20 buah filem dan drama termasuk watak sampingan dalam The Lizzie McGuire Movie (2003) dan Law & Order musim ke-15 episod keempat, Coming Down Hard (2004).

Katy juga pernah berlakon di samping bintang kelas-A Hollywood iaitu Liam Neeson, Mila Kunis dan Olivia Wilde dalam Third Person (2013). Filem terakhir lakonannya adalah pada 2018 berjudul Condor, The Scorpion King: Book of Souls dan Welcome Home.

Foto: Pinterest

 

See also
Khabar Angin Tersebar, Dua Lipa Hamil Anak Pertama

Foto: GH Gossip

 

Baca: Song Joong Ki Kembali Ke Layar Perak Menerusi Filem Noir