Jiwa Wanita Moden Diraikan Oleh Roger Vivier Koleksi Bunga/Panas 18

Legasi Timeless Roger Vivier Memartabatkan Jiwa Wanita Moden

Indah Jonasson (kiri) mengenakan tas Viv' Cabas Shirting Mini (RM12,786) dan Podium Chipslette West Sandals T.50 (RM4,750)
Raja Jesrina mengenakan Chipslette West Sandals T.10 (RM4,500)

Mempersembahkan koleksi musim bunga/panas 2018 sewaktu Minggu Fesyen Paris tahun lalu, Roger Vivier sekali lagi membuktikan kenapa mereka antara peneraju sepatu wanita yang disegani. Memahami kehendak wanita sejak tahun 1930, Roger Vivier meneruskan legasinya dalam mengangkat martabat wanita melalui rekaannya. Dengan koleksi musim bunga/panas 2018 ini, Pengarah Kreatif Roger Vivier memastikan  mereka yang menghadiri acara istimewa itu berpeluang untuk menjiwai semangat yang diterapkan ke dalam setiap ceraian.

 

Rekaan Roger Vivier melambangkan sifat feminin seorang wanita dan pada masa  sama kekuatan yang ada pada wanita RV yang dizahirkan melalui sepatu ikonik mereka yakni kasut tumit Choc mereka. Koleksi yang sarat dengan rekaan moden ini juga bermain dengan rona-rona terang sebagai visi segar  untuk mengikut peredaran masa dan juga evolusi wanita.

 

Mewakili wanita-wanita berkarisma dalam era moden ini, GLAM menjemput dua usahawan wanita berjaya Raja Jesrina Arshad, pengasas PurelyB, dan Indah Jonasson dengan Kids Lounge Sdn Bhd sebagai wanita zaman moden yang menjiwai semangat wanita Roger Vivier.

4 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tas Madame Viv’ Diadem (RM11,350) dan Trekky Viv’ (RM4,750)

GLAM: Ceraian  mana  daripada koleksi ini yang paling melambangkan personaliti anda?

RJ: Tas tangan Viv’ Shirting Straw Cabas Mini ini melambangkan diri saya yang sentiasa on-the-go jadi ia sesuai untuk dikenakan daripada pagi hingga ke malam jika perlu.

 

IJ: Sepatu ‘Vertigo‘ daripada koleksi ini. Ia memberikan kebebasan kepada saya untuk seimbangkan kerjaya dan kehidupan seharian saya tanpa trying too hard.

POST A COMMENT