Samsung Galaxy S20: Ciri Eksklusif Yang Anda Perlu Ketahui

Samsung Galaxy S20: Ciri Eksklusif Yang Anda Perlu Ketahui

Untuk 2020, Samsung melancarkan tiga telefon baru Galaxy S20, S20 +, dan S20 Ultra. Ini adalah telefon pintar dambaan buat anda yang gemarkan pengalaman fotografi profesional, namun hanya di antara salah satu ciri utama yang ditawarkan. GLAM kongsi ciri-ciri eksklusif yang lain.

Butiran dalam Kejelasan Yang Menakjubkan

Dengan sensor imej yang lebih besar yang terdapat pada siri Galaxy S20, resolusi kamera meningkat dengan ketara, untuk imej yang lebih terperinci dengan menambah fleksibiliti untuk mengedit, merakam  dan zoom. S20 dan S20 + hadir dengan kamera 64MP. S20 Ultra pula dengan kamera 108MP. Manfaat lain adalah bahawa sensor yang lebih besar mengambil lebih banyak cahaya, jadi anda mendapat kualiti imej yang kaya walaupun dalam keadaan cahaya rendah. S20 Ultra mengambil langkah yang lebih jauh dengan pilihan untuk beralih secara dinamik antara mod 108MP resolusi tinggi dan mod 12MP, terima kasih kepada teknologi nona-binning yang menggabungkan sembilan piksel menjadi satu pada tahap sensor.

Keupayaan Zoom Groundbreaking

Dengan teknologi Space Zoom Galaxy S20 yang menggunakan gabungan Zoom Optik Hibrid dan Zoom Resolusi Super, yang termasuk zoom digital berkuasa AI, walaupun ketika anda berada jauh, anda boleh zoom dengan jelas. Gunakan sehingga 30X zoom pada Galaxy S20 dan S20 +, atau beralih pada lensa revolusioner  S20 Ultra, yang menggunakan pemprosesan AI yang berkuasa, multi-imej untuk mengurangkan kehilangan kualiti pada tahap zoom tinggi supaya pengguna dapat mengalami Resolusi Super Zoom sehingga 100X dengan pandangan yang lebih jelas dari sebelumnya.

See also
Billie Eilish, Olivia Rodrigo & Dua Lipa Bakal Menghangatkan Festival iHeartRadio

Single Take, Multiple Possibilities

Single Take membolehkan anda stay in the moment, while you capture the moment. Terima kasih kepada teknologi kamera AI, Galaxy S20 boleh merakam beberapa foto dan video, seperti Live fokus , cropped, Ultra Wide dan lebih lagi.

Keupayaan Penggambaran Pro-Gred

Galaxy S20 menawarkan pemotretan video 8K yang menakjubkan, jadi pengguna boleh merakam dalam warna dan kualiti realiti. Apabila anda selesai, stream video anda ke Samsung QLED 8K dan nikmati pengalaman tontonan terbaiknya atau ambil video dari 8K dan bertukar menjadi foto yang berkualiti tinggi. Dan, walaupun video bergegar kelihatan seperti sebaliknya, terima kasih kepada Super Steady dan penstabilan anti-rolling dan analisis gerakan AI.

GALAXY BUDS +
Samsung Galaxy Buds +, anda boleh menikmati muzik dan Podcast kegemaran anda. Bunyi oleh AKG, Buds + mempunyai 2-way speaker; 3 mics untuk kualiti suara dan suara yang tiada tandingannya; dan jangka hayat bateri yang sangat panjang-sehingga 11 jam dari Buds + dan tambahan 11 jam dalam kes tersebut. Buds + app, ‘Galaxy Buds +’, direka dengan iOS serasi, supaya anda dapat menikmati pengalaman audio yang hebat tidak kira peranti mana yang anda gunakan. Dan dengan kerjasama Spotify, dengarkan lagu-lagu dan Podcast yang anda suka dengan mudah dengan satu press.