Penerokaan Kopi Itali Bersama Ikon Fesyen, Chiara Ferragni
Nespresso Chiara Ferragni

Penerokaan Kopi Itali Bersama Ikon Fesyen, Chiara Ferragni

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Nespresso mengembangkan rangkaian Ispirazione Italiana dengan koleksi edisi terhad bersama ikon fesyen, Chiara Ferragni yang diilhamkan oleh budaya kopi Itali.

Nespresso Malaysia memulakan tahun baharu dengan penuh gaya bersama ikon fesyen Itali, Chiara Ferragni. Diinspirasikan oleh tradisi kopi serantau Itali, Chiara bersama-sama Nespresso menghasilkan koleksi edisi terhad yang mengembangkan lagi rangkaian Ispirazione Italiana.

Nespresso Chiara Ferragni

Dengan pelancaran kopi Milano Intense, aksesori, serta sebuah mesin kopi yang memberi penghormatan kepada suasana bandar dan tempo kontemporari kota Milan. Ia juga memulakan sebuah perjalanan penuh penerokaan melalui cinta beliau terhadap kopi dengan sebuah siri filem pendek empat bahagian.

 

Penerokaan Kopi Bersama Ikon Fesyen Itali

Bersama ahli sejarah terkenal, Filippo Cosmelli, dia memulakan pengembaraan dengan mempelajari sejarah menarik budaya kopi Rom dan tradisi serta kreativiti kota indah tersebut. Mereka melawat pelbagai lokasi ikonik, termasuklah Antico Caffè Greco untuk menikmati espresso Roma dan meneroka tradisi memanggang gaya Itali.

Nespresso Chiara Ferragni

Perjalanan diteruskan ke seluruh bandar Milan, inspirasi sebenar di sebalik rekaan, rasa, dan nota kopi Milano Intense. Ia berasal daripada lokasi bersejarah seperti Villa Necchi, Palazzo Montedoria dan Gereja Duomo. Menara-menara emas Duomo dan rekaan khas geometrik hijau gelap dengan aksen emas Villa Necchi boleh dilihat dalam koleksi edisi terhad tersebut.

See also
Resort Mewah Di Jamaica Menjadi Saksi Penyatuan Kirsten Dunst & Jesse Plemons

“Cinta saya terhadap kopi dan Itali tidak mengenal batasan, oleh itu saya teruja dapat bekerja sama sekali lagi dengan keluarga Nespresso yang saya hargai untuk menghasilkan koleksi edisi terhad ini. Rangkaian terbaharu ini diilhamkan oleh kreativiti dan budaya Milan yang kaya, dan saya sangat gembira dapat menghasilkan kopi yang penuh kelazatan dengan aksesori dan mesin yang cantik untuk dinikmati para penggemar kopi di mana sahaja mereka berada,” kata Chiara Ferragni.