Lebih Mudah Dengan Swipe, Teknologi Baharu Galaxy Z Fold2 - Glam Malaysia
Galaxy Z Fold2

Lebih Mudah Dengan Swipe, Teknologi Baharu Galaxy Z Fold2

Ada cara swipe yang baharu, bukan mencari peneman hidup! Tetapi sistem swipe yang lebih menyenangkan hidup! Semuanya di Galaxy Z Fold2!

Galaxy Z Fold2

Mustahil jika wanita GLAM tidak sibuk dengan pelbagai tanggungjawab yang perlu dilaksanakan setiap hari. Dari celik pagi sampai ke waktu tidur, ada sahaja yang perlu dilaksanakan. Telepon pintar adalah hadiah paling bermakna buat mereka ini. Mampu memudahkan kerja setiap hari. Semuanya ada di telepon pintar ini. Atas situasi ini, Samsung mahu memudahkan lagi urusan harian kita dengan memperkenalkan multi skrin dengan teknologi seret. Anda hanya perlu seretkan skrin untuk memaparkan beberapa paparan skrin aktif (Multi-Active Window). Lebih mudah dan cepat dengan Samsung Galaxy Z Fold2!

Menerusi sistem baru ini juga Samsung memperkenalkan Multi-Window Tray yang membolehkan kita langsung buka beberapa aplikasi yang sering kita lawati dalam satu masa yang sama. Hanya hubungkan setiap aplikasi ini dengan menggunakan aplikasi App Pair. Kerja harian yang kita lakukan lebih mudah dan fun! Sambil menaip kerja, boleh lihat paparan muzik terbaru. Road trip menggunakan Google Maps sambil lagu dipasang dengan paparan video menarik, kombinasi aplikasi yang cukup fun. Sesuai buat kerja juga waktu senggangmu. Jika mahu kongsikan fail, boleh seretkan sahaja menggunakan sistem baru Drag and Drop. Ia mampu memberikan produktiviti yang lebih mantap pada penggunakan telepon pintar.

Pautan Berkenaan: Generasi Baharu Galaxy Z bakal Unfold Pada 11 Ogos

See also
Siti Khadijah Halim & Sophia Albarakbah Bintangi Filem Romantik Komedi From Saga With Love