Most GLAM 2021: Nelydia Senrose - Glam Malaysia

Most GLAM 2021: Nelydia Senrose

BUAT JULUNG KALINYA, MOST GLAM DAN ALPHA MEN DIPERTONTONKAN SEKALI DALAM SATU LEMBARAN. NELYDIA SENROSE ANTARA 10 HIGH ACHIEVERS BAWAH 35 TAHUN YANG MENYALAKAN OBOR BAHARU GENERASI SEKARANG. BIJAK MENGGALAS TUGAS MASING-MASING DENGAN STAIL CUKUP JITU.

NELYDIA SENROSE, 26 – PELAKON, PERSONALITI & USAHAWAN

Apakah ciri seorang wanita ideal?

Lemah lembut tetapi tidak gentar dan berani untuk mendapatkan apa yang dia mahu.

 

Projek terbaharu?

Ketika ini, saya dalam proses penggambaran drama ‘Khilaf Asmara’ bersama Fasha Sandha, Fattah Amin dan juga Fahrin Ahmad. Selain itu, saya juga sedang mengusahakan rangkaian kecantikan bersama adik-beradik saya.

 

 

Apakah yang anda paling suka mengenai karier anda?

Saya dapat berkongsikan emosi dan menjalinkan hubungan bersama penonton. Karier saya juga banyak membawa
saya mengembara ke negara dan tempat-tempat baharu. Saya sangat bersyukur dapat merasai semua ini dalam usia yang masih muda, selain berpeluang untuk menyumbangkan kepada industri.

 

Cabaran terbesar mengenai kerier anda?
Saya tidak dapat meluangkan masa yang saya mahu bersama keluarga.

 

Satu perkara baharu anda belajar ketika pandemik ini?

Saya dapat belajar banyak teknik memasak baharu. Selain berpeluang untuk fokus kepada diri sendiri dan keluarga, saya menyedari kepentingan untuk sentiasa menjaga kesihatan diri.

 

PENGARAH KREATIF: AIZAT AIDID, KHAIRUL ABIDIN & NISA HALID PENGARANG FESYEN: JOHAN KASSIM PENGARANG GAYA HIDUP: MUZAMMIN MUZLAN PENGARANG RENCANA: ZUHAIRIE SAHROM PENGARANG KECANTIKAN: JULIA AZMAN PENGARAH SENI KANAN: AMIRUL ARIFFIN GAMBAR: CHEE WEI SOLEKAN: KF BONG & SAHIR SABRI MENGGUNAKAN GUCCI BEAUTY DANDANAN: JUNO KO BUSANA: GUCCI

 

Baca lebih lanjut: Most GLAM 2021: Nurida Suraya

POST A COMMENT