Wajah Eksklusif Happiparents

Wajah Eksklusif Happiparents

Pembukaan Butik Happikiddo yang ke Sembilan dan terbesar Di Ipc Shopping Center  Meraih reputasi yang sunggu luar biasa. Merai kecemelangan ini, Happikiddo tampil dengan Cabaran Happiparents lantas menghangatkan lagi keseronokan Millennial Parents  membesarkan si cilik.

Sebut sahaja HappiKiddo, pasti ada yang bisa membuat ibu bapa tersenyum. Masakan tidak, jika jenama eksklusif barangan bayi ini mendapat tempat di hati rakyat Malaysia khususnya ibu bapa yang tergolong dalam kategori Millennial Parents. Seiring dengan peredaran masa kini, HappiKiddo bijak mengatur strategik dengan mendekati ibu bapa muda memperkenalkan cabaran HappiParents. Kempen ini menampilkan sekumpulan ibu dan bapa terdiri daripada 11 pasangan yang dipilih secara eksklusif oleh HappiKiddo yang juga panel HappiParents sepanjang 2019. GLAM Junior mendekati wajah eksklusif HappiKiddo dan berkongsi rasa bersama Happiparents.

MENGENAI HAPPIKIDDO

Happikiddo adalah pusat sehenti barangan bayi yang menawarkan lebih dari 100 jenama antarabangsa dengan lebih daripada 10,000 produk trend terpilih. Pengalaman membeli belah di HappiKiddo sungguh menyeronokan pabila setiap butik dihiasi dengan papan tanda yang jelas yang menunjukkan kategori produk-dari pakaian, mainan, tempat tidur, kereta bayi, mandi, bersalin dan lain-lain. Happikiddo kini mempunyai sembilan kedai di Lembah Klang dengan dua kedai di Publika dan satu di Avenue K, Citta Mall, Pusat Beli-Belah DPulze, IPC Shopping Centre, KL Gateway, Quill City Mall dan The Gardens. Layari www.happikiddo.com dan akaun instagram @happikiddo_ untuk maklumat lebih lanjut mengenai produk terkini.

See also
Spaghetti Lobster Enak Musim Perayaan

1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Dari kiri: Ng Li May, Siti Hajar Mahdzir & Nadya Sani