Lagu Demo Whitney Houston Ketika Remaja Dijual Pada Harga RM4.2 Juta - Page 2 of 2 - Glam Malaysia
Lagu Demo Whitney Houston Ketika Remaja Dijual Pada Harga RM4.2 Juta

Lagu Demo Whitney Houston Ketika Remaja Dijual Pada Harga RM4.2 Juta

2 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Koleksi OneOf NFT Whitney yang selebihnya dibahagikan kepada beberapa peringkat berbeza. Koleksi Emas dan Platinum termasuk foto kehidupan dan kerjaya awal penyanyi itu yang jarang dilihat dalam buku skrap yang dipenuhi animasi berwarna-warni.

Koleksi Berlian pula memaparkan karya seni video Diana yang diilhamkan oleh diskografi Whitney serta dua video muziknya yang cukup popular, The Greatest Love of All dan I Will Always Love You.

Hasil jualan kesemua koleksi yang berjaya meraih RM4.6 juta akan disalurkan kepada Whitney E. Houston Foundation, sebuah organisasi tidak berasaskan keuntungan yang menyokong usaha mendiang dalam memberi inspirasi dan memperkasa golongan muda serta mencipta peluang untuk kejayaan mereka.

“Saya teruja melihat legasi dan karya muzik luar biasa Whitney berkembang kepada teknologi baharu dan berani pada era ini. Kami gembira kerana dapat bekerjasama dengan Diana Sinclair yang baru berusia 17 tahun dan menyaksikan kesenian muzik mendiang mempengaruhi generasi baharu,” kata Pat Houston, pengurus harta pusaka penyanyi itu.

Whitney Houston

Foto: Getty Images

 

Foto: Getty Images

 

Baca: Mahkota Berlian Ariana Grande Dilelong RM22,000

 

 

 

POST A COMMENT