Kehidupan Serba Mewah Ronaldo & Georgina Rodriguez Di Riyadh - Page 5 of 5 - Glam Malaysia
Kehidupan Serba Mewah Ronaldo & Georgina Rodriguez Di Riyadh

Kehidupan Serba Mewah Ronaldo & Georgina Rodriguez Di Riyadh

Tahun 2022 memahat detik hitam buat pemain bola sepak tersohor Ronaldo, teman wanitanya Georgina Rodriguez dan anak-anak mereka.

Pada bulan April Georgina melahirkan sepasang anak kembarnya bersama Ronaldo, bagaimanapun hanya seorang sahaja yang hidup dan diberi nama Bella Esmerelda. Pempengaruh media sosial itu meluahkan keperitan yang dialaminya dalam I Am Georgina musim kedua yang disiarkan baru-baru ini.

Memasuki tahun 2023, Ronaldo membawa Georgina dan lima anaknya iaitu Cristiano Jr, pasangan kembar Eva dan Mateo, Alana serta Bella berpindah ke negara Timur Tengah, Arab Saudi. Perpindahan itu adalah sebahagian daripada perjanjian penting yang ditandatangani Ronaldo bersama kelab bola sepak Al-Nassr. Menurut Sporting News, dia menjana pendapatan melebihi RM938 juta setahun dengan kontrak selama dua tahun enam bulan.

Jadi bagaimana kehidupan Ronaldo & Georgina selepas beberapa bulan menetap di Arab Saudi?

5 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pengaruh Georgina Meluas Di Arab Saudi

Sudah tentu kehadiran Ronaldo di negara itu mencuri perhatian peminat yang tidak henti-henti berkongsi foto dan videonya di sekitar Arab Saudi, namun populariti Georgina tidak boleh dipandang remeh. Setiap gerak-geri bintang realiti televisyen itu dirakam dan dikongsi di media sosial, walaupun ketika dia sekadar membeli produk di farmasi. Pengaruhnya kini meluas apabila cita rasa fesyennya mencetuskan trend di negara itu. The National News melaporkan penampilan Georgina telah menyebabkan wanita “bergegas untuk meniru gayanya” setiap kali dia melangkah keluar dengan persalinan baru.

 

Foto: Instagram

Baca: Puteri Bongsu Cristiano Ronaldo Diperkenalkan Kepada Dunia