Editor's Pick: 4 Item Huawei Mesti Miliki - Page 3 of 5 - Glam Malaysia
Editor's Pick: 4 Item Huawei Mesti Miliki__

Editor’s Pick: 4 Item Huawei Mesti Miliki

3 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

2. HUAWEI Y7a

Editor's Pick: 4 Item Huawei Mesti Miliki

RM 799

Y7a yang elegan dan bergaya dilengkapi dengan skrin besar, bateri, dan storan. Y7a dilengkapi HUAWEI SuperCharge 22.5W yang membolehkan tenaga cepat pulih yang membolehkan pengguna tetap terhubung, produktif, dan berhibur dengan HUAWEI Y7a.

Dengan pengisian bateri hanya 10 minit, tiada lagi gangguan menonton video selama dua jam. Sesuai utnuk anda yang sibuk, telefon pintar ini dapat menghilangkan kegelisahan bateri rendah sepanjang hari.

Dengan bateri berkapasiti 5000mAh, HUAWEI Y7a menawarkan jangka hayat bateri tahan lama yang menyokong mainan video dalam talian selama sekitar 16 jam.

Ditambah dengan teknologi penjimatan kuasa AI Huawei, HUAWEI Y7a memungkinkan kenikmatan pengguna tanpa gangguan semasa permainan, filem dan banyak lagi. Lebih jauh lagi, dengan paparan Full HD 6,67 inci dengan resolusi 2400 x 1080, HUAWEI Y7a menawarkan pengalaman menonton yang sangat mengasyikkan.

Tetapan keselesaan mata cahaya biru rendah yang diperakui oleh TÜV Rheinland juga telah disatukan untuk memaksimumkan keselesaan peranti pada mata.

See also
Beyoncé Bersinar Dalam Kempen Terbaru Tiffany & Co.