5 Tip Eratkan Hubungan Suami Isteri - Page 2 of 5 - Glam Malaysia
Hubungan Suami Isteri

5 Tip Eratkan Hubungan Suami Isteri

Setiap hubungan pasti ada dugaannya. Ayuh sama-sama kita ikut tip ini untuk menjaga serta mengeratkan lagi hubungan suami isteri. 

Seperti laut dan pantai yang mempunyai pasang surutnya, begitu juga dengan kehidupan kekeluargaan terutama sekali buat yang sudah berumah tangga. Bukan hari-hari perjalanannya indah, percayalah ada hari rumah berantakan bagai tiada hujungnya. Sebelum menjadi sesuatu yang bakal dikesali seumur hidup, GLAM kongsikan amalan dan tip untuk kekukuhan hubungan suami isteri. 

Tip Eratkan Hubungan Suami Isteri:

2 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

2) Kembalikan keseronokan ‘dating

Jika waktu bercinta dahulu-kala asyik sahaja keluar bersama, kini kerana sudah berumah tangga serta beranak-pinak, anda rasa tidak relevan lagi aktiviti ‘dating’ untuk anda berdua. Walhal, Aktiviti sebeginilah yang membantu mengembalikan memori putikkan cinta itu. Cari masa walau sesibuk mana. Si suami boleh memberi kejutan kepada isteri dengan membawanya keluar untuk makan malam istimewa. Atau si isteri boleh mengajak si suami keluar menonton wayang bersama. Tidak perlu menunggu hingga tibanya special occasion untuk adakan aktiviti sebegini. Cuba amalkan seminggu sekali!