Hidangan Mewah Sempena Valentine's Day - Glam Malaysia
Maria's SteakCafe

Hidangan Mewah Sempena Valentine’s Day

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Raikan Valentine’s Day bersama yang tersayang di Maria’s SteakCafe, restoran yang menyajikan rasa Steak Wagyu terbaik di Malaysia.

Beberapa hari sahaja lagi menuju Valentine’s Day! Hari yang dinantikan yang penuh bermakna untuk semua pasangan di seluruh dunia. Inilah peluang anda dan pasangan untuk dine & wine (untuk yang bukan muslim) pada Valentine’s Day dengan penuh gembira. Maria’s SteakCafe menyajikan rasa Steak Wagyu terbaik di Malaysia.

Mereka bersedia untuk meraikan semangat cinta dengan empat hidangan istimewa dari Menu Valentine yang sempurna dan mewah pada hari kekasih. Maria’s SteakCafe menawarkan potongan daging yang berkualiti tinggi pada nilai harga yang betul dan juga potongan daging yang lembut dan berkualiti bersama jus daging disediakan dengan cara yang mudah.

Harga Valentine Menu ini bermula dengan hanya RM149++, hidangan yang disediakan oleh mereka adalah seperti Scallop yang dihidangkan dengan Tomato & Olive Salsa iaitu pan-seared Scallops beserta tomato dan salsa zaitun buatan sendiri. Untuk hidangan sup, Mushroom Truffle ditawarkan mengikut keseimbangan krim dan cendawan liar beserta minyak truffle.

See also
Tiada Lagi J-Rod! Jennifer Lopez & Alex Rodriguez Sah Putus Tunang

Diikuti dengan menu utama daripada Japanese Miyazaki A5 Loin, dan juga Wagyu 9 atau 7 Ribeye Australia. Perasa dan panggang untuk kelembutan daging dan rasa yang sempurna, ketiga-tiga ini adalah keistimewaan Maria. Bukan itu sahaja, bagi yang mengemari makanan laut, Lobster Thermidor dan juga Atlantic White Cod dihidang bersama sos wine putih.