Padu Padan Syawal, PEDRO Hadirkan Aksesori Stylish - Glam Malaysia

Padu Padan Syawal, PEDRO Hadirkan Aksesori Stylish

PEDRO RAIKAN SEMARAK SYAWAL DENGAN KEHADIRAN KOLEKSI KAPSUL EID 2022 YANG BERVARIASI. TURUT MELENGKAPI GAYA LAIN YANG BERAGAM SERTA TUJUAN LAIN DENGAN RINGKAS. 

PEDRO meraikan keunikan sambutan Syawal dari pelbagai perspektif di seluruh dunia. Berbeza budaya, berbeza jugalah cara menyambutnya. Seperti mana-mana perayaan khusus, tampil bergaya merupakan suatu kewajiban. Maka itu, PEDRO melancarkan koleksi kapsul EID 2022 untuk lelaki dan wanita dengan rangkaian beg dan kasut rekaan terkini untuk kelihatan stylish. 

PEDRO menghasilkan kempen yang diilhamkan oleh detik-detik sebelum matahari terbit di mana masyarakat Islam berbuka puasa dan meluangkan masa bersama keluarga dan orang tersayang dengan hidangan manis yang disediakan di rumah.

Untuk wanita, PEDRO menawarkan rangkaian kasut bernada kekinian dan beg termasuk sandal, sepatu bertumit, beg jinjing dan beg silang. Dalam ton warna biru navy-terlihat santai yang sempurna digayakan bersama busana raya. Sandal bereka bentuk stylish, nyata mudah dipakai bersama busana raya, hijab atau selendang indah untuk menjelmakan gaya tradisional yang sejati. 

See also
Individu Yang Menyebabkan Kematian Puteri Diana Dikecam Putera Harry

Warna biru yang menenangkan merangkum rasa yang segar, kedamaian dan ketenangan melalui berpakaian. Kefungsian, bergaya dan versatil, paduan yang mudah digayakan ini wajib melengkapi gerobok musim panas. Terutamanya, sepanjang musim perayaan yang meriah dengan sambutan raya. 

Koleksi EID 2022 boleh didapati secara online dan butik PEDRO. Layari www.pedroshoes.com.