All In One Frame! Beyonce Dan Bintang-Bintang Filem The Lion King Bergambar Bersama Untuk Pertama Kali

Berita

All In One Frame! Beyonce Dan Bintang-Bintang Filem The Lion King Bergambar Bersama Untuk Pertama Kali

2257

Filem live action Disney, The Lion King merupakan antara filem yang dinanti-nantikan untuk tahun ini. Selain ia merupakan filem yang kebanyakan daripada kita menontonnya sejak zaman kecil lagi, filem remake untuk tayangan 2019 ini juga turut memperkenalkan barisan pelakon penyumbang suara terkemuka bagi semua watak-watak ikonik dalam filem tersebut. Yang paling menarik perhatian sudah pastinya Beyonce yang menyumbang suara emasnya untuk watak Nala.

Baru-baru ini, Beyonce memperkenalkan imej promosi filem tersebut yang terkini, di mana dirinya bergambar bersama-sama, buat pertama kali dengan barisan penyumbang suara-suara yang lain seperti Donald Glover, Alfre Woodard, Seth Rogan, Chiwetel Ejiofor, Billy Eichner, Keegan-Michael Key, Eric Andrew, John Oliver, Florence Kasumba, JD McCrary, danShahadi Wright Joseph. Kelihatan kesemua bintang menyarung persalinan hitam, Beyonce pula tampak fierce as usual berdiri di tengah-tengah bertepatan dengan wataknya dalam filem ini, iaitu seekor singa betina yang tegas dan berpendirian, namun masih mengekalkan ciri-ciri 'kewanitaan' yang dominan.

THE LION KING - (Left to Right) Billy Eichner (Timon), Shahadi Wright Joseph (Young Nala), JD McCrary (Young SImba), Seth Rogen (Pumbaa), Florence Kasumba (Shenzi), Donald Glover (Simba), Beyoncé Knowles-Carter (Nala), Alfre Woodard (Sarabi), Chiwetel Ejiofor (Scar), John Oliver (Zazu), Keegan-Michael Key (Kamari) and Eric André (Azizi). Photo by Kwaku Alston. © 2019 Beyoncé/Kwaku Alston.

Diarahkan oleh Jon Fevreau, "Adalah sesuatu yang mengujakan apabila bekerjasama dengan seorang pelakon yang juga merupakan seorang penyanyi, seperti Beyonce dan Donald - kedua-dua mereka mempersembahkan sesuatu yang baru dan menarik untuk filem ini. Mereka berdua ini adalah pemuzik sebenar yang membawakan suara kreatif mereka untuk projek ini".

Jom kita saksikan promo-promo lain untuk watak-watak dalam filem The Lion King.

2 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

THE LION KING – (Top to Bottom) Timon and Billy Eichner, Pumbaa and Seth Rogen and Zazu and John Oliver. Photo by Kwaku Alston. © 2019 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved.

Your email address will not be published. Required fields are marked *