Solekan Minimalis Pilihan Ideal Summer 2022 - Glam Malaysia

Solekan Minimalis Pilihan Ideal Summer 2022

Abadikan wajah,rambut dan badan dengan ilham yang lebih tenang nan bersahaja walaupun di musim panas.

There are no rules when it comes to Summer! Bebas memilih ilham solekan dan dandanan kegemaran mengikut personaliti diri. Skop cantik bulan ini adalah interprestasi kepada gaya cantik serba effortless, wajah bersinar bab mentari. Lihat sahaja seperti wanita yang tiba-tiba muncul dalam hidup Kanye West, Julia Fox yang hadir dengan solekan mata bold berona hitam yang dikatakan meraih perhatian banyak lensa kala dia menghadiri ke minggu Paris Haute Couture. Lagak gaya bersahaja juga membawa kepada ilham cantik untuk pertunjukan fesyen Haute Couture Musim Panas 2022. Seperti di pentas Stephane Rolland dan Chanel. Inilah yang dimaksudkan oleh GLAM, ‘No Rules’!

“Solekan Summer pilihan saya adalah menerusi inspirasi drama bersiri Netflix yang kini sedang popular iaitu Bridgerton! Apabila saya diberitahu, peragawati untuk kolumn ini ialah Shikin Gomez terus saya membayangkan Simone Ashley yang dilakonkan oleh Kate Sharma,” kata jurusolek selebriti Sheng Saw. Baginya juga solekan musim panas ini adalah berdasarkan kepada pilihan individu samada hendak berminimalis, setipis yang mungkin atau go loud!

Artikel berkaitan Memo Olfaktori

Oleh sebab, kita sudah semakin bebas dari cengkaman pandemik, inilah masa untuk bereksperimentasi dengan tambahan dimensi cara bersolek atau idea dalam mencipta sesuatu yang luar biasa. GLAM Bariskan ramalan pilihan dan ilham solekan serta barisan kosmetik yang hadir dengan elemen baharu dalam memberi idea segar untuk musim panas 2022.

 

ARAHAN SENI: AMIRUL PENGARANG KECANTIKAN & KONSEP: JULIA AZMAN RAMBUT: KEITH ONG SOLEKAN: SHENG SAW MODEL: SHIKIN GOMEZ (THEMODELSLABKL) PAKAIAN: H&M (KOLEKSI INNOVATION CHERISH WASTE)

 

Artikel sepenuhnya di dalam GLAM MEI 2022