Skop Cantik : GLAM Beauty Club- Glam Malaysia

Skop Cantik : GLAM Beauty Club

The new generation of beauty adalah skop cantik GLAM untuk isu Disember 2022. Lima jelitawan pilihan GLAM simbolik GLAM Beauty Club.

GLAM Beauty Club merekruit lima wanita cantik ini sebagai panduan untuk generasi baharu dalam dunia kecantikan

Anna Jobling untuk GLAM Beauty Club

Apa itu GLAM Beauty Club? Ia merupakan satu komuniti cantik yang menggabungkan informasi terkini mengenai trend semasa, produk mahupun aktiviti berasaskan kecantikan luaran dan dalaman. Bermula dengan kembara penjagaan diri atau ‘self-care’ yang sering menjadi topik utama setiap individu termasuklah team editorial GLAM. Perjalanan self-care ini bermula sejak musim pandemik tercetus dan apabila di antara kita, buntu berada di rumah dan tidak tahu berbuat apa. Maka,mulalah rutin baharu yang bersifatkan clean dan fresh. Samada rutin penjagaan wajah dan rambut atau perubahan gaya hidup anda. Semuanya merangkumi dalam satu fasa.

Artikel berkaitan GLAM Skop Cantik : The Upside Down

Khadija Moer Untuk GLAM Beauty Club

GBC merekruit lima wanita cantik ini sebagai panduan untuk generasi baharu dalam dunia kecantikan yang berkongsi rahsia dan pandangan mereka mengenai arus perubahan terutama penjagaan wajah, badan dan rambut. Kerana dengan pengalaman mereka yang berbeza bidang adalah suara buat wanita di luar sana. Inisiatif kecantikan ini GBC bariskan lima gadis utama untuk siri pertama seperti Anna Jobling, Sharifah Rose, Bella Kuan, Athina Kamarudin dan Khadija Meor.
Cerita selanjutnya mengenai rahsia kecantikan mereka, sila dapatkan majalah GLAM Disember 2022.