Satu Sesi Rawatan – 4.5 Tahun Lebih Muda

Cantik

Satu Sesi Rawatan – 4.5 Tahun Lebih Muda

910

ITU SAHAJA YANG DIPERLUKAN UNTUK MEREMAJAKAN SEMULA KULIT AGAR ANDA KEMBALI MUDA.

 

Kecantikan wanita itu terletak pada kulit wajahnya. Kulit muka seakan berkata-kata, meluahkan cirri-ciri kewanitaan dan tarikan yang mendedahkan kecantikan sempurna. Kerna itu Sothys hadir member solusi lengkap kepada anda. Kini dengan Secrets de SOTHYS Face Excellence Treatment bukan sahaja menghalang tanda penuaan, ia juga dapat membuatkan anda kelihatan 4.5 tahun lebih muda.

 

Rahsianya? Secrets de SOTHYS Face Excellence Treatment merangkumi sesi rawatan yang mewah, anggun dan canggih menerusi  pengalaman yang tidak terbatas. Rawatan anti-penuaan ini bisa menjadikan kulit lebih lembut, bertekstur dan berseri. Menerusi formulasi eksklusif yakni pengunaan sel-sel stem Sothys Rose dan minyak bunga porselin bersama ritual urutan Liftoplastie ™ yang eksklusif. Seterusnya pengunaan pupur muka yang bertindak menjana semula keremajaan kulit secara semula jadi.

 
[envira-gallery id=”63796″]

Setiap rawatan memgambil masa selama dua jam dan Secrets de SOTHYS Face Excellence Treatment dengan harga RM790 di setiap rangkaian salun  SOTHYS Corporate dan berlesen Premium Salons seluruh negara. Lawati sothys.com.my FB | IG: SothysMalaysia untuk maklumat lebih lanjut.

 

 

Text: Yusairi Fitri

Gambar: Sothys

Your email address will not be published. Required fields are marked *