Pengalaman Maya Di Bilik Pameran Rozel - Glam Malaysia
Pengalaman Maya Bilik Pameran Rozel

Pengalaman Maya Di Bilik Pameran Rozel

1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Pengalaman 360 ini membolehkan anda melihat dengan lebih dekat lagi perabot mewah yang ditawarkan di bilik pameran Rozel.


Syawal datang lagi! Ambil peluang ini sekiranya anda mahu mempertimbangkan untuk menukar perabot lama anda dengan yang baru. Beri kelainan rasa tahun ini walaupun di kala pandemik dan korona virus masih tidak mahu meninggalkan kita. Dengan merancang masa di rumah, anda boleh melakukan lawatan maya sebelum mengunjungi bilik pameran Rozel. Percayalah, dengan cara ini ia amat menjimatkan masa.


Rozel memuat naik lawatan maya di bilik pameran mereka dan pengguna akhir boleh berjalan dari satu bilik ke bilik yang lain, memeriksa susun atur dan setiap perincian yang sering diambil kira mengikut citarasa dan minat masing-masing. Pengalaman mewah dalam merancang membeli perabot mewah di bilik pameran Rozel ini dicipta untuk pengguna akhir mencapai kepuasan maksima kala mencari perabot yang diingini. Ini dicapai melalui visualisasi fotorealistik, komposisi kamera yang hebat dan penggunaan tema, gaya, dan muzik.

Pautan berkaitan: Sofa: Obsesi Terbaharu Di Instagram