Pakej Perkahwinan Impian Hanya Di Sunway Putra Hotel - Glam Malaysia

Pakej Perkahwinan Impian Hanya Di Sunway Putra Hotel

Ingin merancang perkahwinan impian anda, namun risau soal bajet dan pakej yang tidak menarik? Kini, anda tidak perlu gusar lagi kerana Sunway Putra Hotel menyediakan pekej perkahwinan yang menarik buat anda dan pasangan. Yang hebatnya, pakej perkahwinan Melayu termasuk pakej akad/tunang boleh dinikmati dengan hanya deposit RM1,000 sahaja!

Bakal-bakal pengantin dapat menikmati pakej perkahwinan serendah RM110 bersih seorang termasuk dewan resepsi di Grand Ballroom termasuklah santapan dan audio visual, mempunyai pentas kekal seluas 20 kaki (lebar) and 45 kaki (panjang)! Akad nikah atau tunang adalah serendah RM70 bersih seorang termasuk dewan majlis dan makanan bufet. Pakej terhad ini dibuka sekarang sehingga 26 Februari 2020.

Untuk mana-mana pakej perkahwinan, para tetamu ditawarkan dengan penginapan Bridal Suite yang mewah lagi romantis (dihiasi dengan kelopak bunga segar), sebotol wain putih atau merah (kecuali pakej perkahwinan Melayu, Sparkling Juice – bukan wain), praline coklat, bakul buah-buahan segar dan sarapan Amerika romantis yang disajikan di depan pintu anda.

Untuk informasi lanjut, hubungi pakar perkahwinan kami di talian 03-4040 9888 sambungan 8050 atau e-mel kepada spkl.events@sunwayhotels.com. Untuk promosi serta tawaran hotel terkini, ikuti Facebook https://www.facebook.com/sunwayputrahotelkl/ atau layari laman web http://putra.sunwayhotels.com.

POST A COMMENT