Tahun Baru, Kekasih Baru Buat Joe Jonas - Glam Malaysia
Tahun Baru, Kekasih Baru Buat Joe Jonas

Tahun Baru, Kekasih Baru Buat Joe Jonas

Tahun 2024 membuka lembaran baru dalam kehidupan cinta Joe Jonas.

Selepas membuat persembahan tahun baru bersama Jonas Brothers di Cabo Hotel di Mexico, Joe dirakam menaiki jet peribadi di Los Cabos Airport bersama Stormi Bree, wanita yang digosipkan sebagai kekasih barunya.

Penyanyi dan pelakon itu menyarung baju panas hitam bersama topi besbol merah dan sepasang cermin mata. Stormi atau nama sebenarnya Stormi Henley juga tampil santai. Dia menggayakan baju lengan panjang hitam bersama bersama beg galas rona kuning air.

Joe Jonas Stormi Bree

Foto: Backgrid

Pasangan itu kemudiannya dirakam menikmati hidangan di Casa Tua, sebuah restoran Itali di Aspen, Colorado. Tidak lama kemudian, keduanya dilihat meluangkan masa bersama dengan bermain ski.

Stormi merupakan seorang model dan bekas ratu cantik Miss Teen USA. Dia juga sudah bergelar ibu dan memiliki seorang anak perempuan, Gravity Blue Smith yang kini berusia enam tahun.

Foto: Backgrid

Masa Depan Keluarga Joe Jonas & Sophie Turner

Ini merupakan kali pertama Joe Jonas dikaitkan dengan wanita lain selepas mengumumkan perpisahannya dengan aktres Sophie Turner. Empat tahun berumah tangga, Joe menfailkan perceraian pada September 2023.

See also
Foto Pertama Ranbir Kapoor & Alia Bhatt Sebagai Suami Isteri

Pasangan itu bergelut mencapai perjanjian berkaitan hak jagaan dua anak perempuan mereka, Willa, 3 dan Delphine, 18 bulan. Joe mahu anak-anaknya membesar di Amerika Syarikat manakala Sophie nekad membawa mereka pulang ke United Kingdom.

Bagaimanapun pada bulan Oktober, kata sepakat berjaya dicapai. Willa serta Delphine akan menghabiskan masa sama banyak di AS dan UK. Mereka diletakkan di bawah jagaan Sophie pada cuti perayaan Krismas dan Tahun Baru.

Sophie Turner Peregrine Pearson

Foto: The Sun

Lama sebelum Joe digosipkan dengan Peregrine Pearson, Sophie telah pun menemui cinta barunya. Aktres The Game of Thrones itu dirakam berkucup mesra dengan seorang bangsawan Britain, Peregrine Pearson di Paris pada November 2023.

Walaupun memakai topi dan cermin mata hitam, aktres itu tidak berjaya menyembunyikan identitinya. Beberapa jam kemudian mereka dirakam menghadiri perlawanan Akhir Piala Dunia Ragbi antara New Zealand dan Afrika Selatan di Stade de France.

Foto: The Cut

Baca: Siapa Aristokrat Peregrine Pearson, Kekasih Baru Sophie Turner?