Samsung Mendominasi Galaksi Gajet Dengan S22 Ultra - Glam Malaysia
s22 ultra

Samsung Mendominasi Galaksi Gajet Dengan S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultra menawarkan kamera, prestasi juga connectivity paling optimum!

Berita baik untuk peminat S series dan Notes! Buat kali pertamanya Samsung Galaxy menggabungkan dua Siri terbaik daripada kedua-dua rangkaian mereka menjadi satu. Hadir Samsung Galaxy S22 Ultra dengan S Pen. Ia adalah satu ciri utama yang paling disenangi oleh peminta Samsung. S Pen ini meluncur dengan lancar pada skrin telefon pintar. Ia juga memudahkan kerja seperti penulis yang mahu mengambil nota kala sesi temubual. Atau buat orang kreatif seperti pereka fesyen, boleh terus lakarkan idea pada skrin tanpa perlu mencari-cari kertas lagi.

Jika tanya tentang telefon pintar, apa yang paling penting adalah kehebatan kameranya. Buat model Galaxy S22 Ultra ini, ia didatangkan dengan empat lensa iaitu lensa lebar 108MP, lensa ultra lebar 12MP, dan dua lensa telefoto 10MP masing masing dengan 3x dan 10x optical zoom. Lebih puas menggambil gambar dan dapat melihat setiap perincian yang dirakam! Juga, Samsung memperkenalkan Nightography. Satu ciri yang mampu merakam gambar ketika waktu malam. Gambar atau video yang dirakam dalam naunsa malam lebih jelas, tanpa kilau yang selalunya dirakam menggunakan telefon pintar lain. 

See also
Kaia Gerber Ulas Pengalaman Bercinta Dengan Lelaki Berusia Ketika Remaja

Samsung juga tahu pengguna telefon pintar bukan sahaja untuk menelefon atau menggambil gambar. Kita juga gunakan gajet ini untuk menonton video. Layari Netflix atau tonton video di YouTube dengan Samsung Galaxy S22 Ultra dengan skrin yang lebih besar! Keluasan 6.8 inci ini menjadikan ia lebih besar daripada skrin Samsung Galaxy yang terdahulu.

s22 ultra

Gajet terkini ini hadir dalam empat rona yakni, Phantom Black, Put, Hijau dan Burgundy sebagai rona paling terbaru diperkenalkan.

Artikel Berkaitan: Galaxy S22 Ultra: Siri S Terunggul Paling Premium