Nia Atasha Gemar Muzik Empty Page
Nia Atasha empty page

#GLAMTanya : Nia Atasha Gemar Muzik empty page

Siapa sahaja tidak mengenali wanita cantik, Nia Atasha, yang turut dikenali dengan nama lainnya, Sleepylllama. Sewaktu sesi penggambaran MOST GLAM 2023, GLAM sempat bertanyakan Nia 5 soalan rawak tentang pilihan kegemarannya. Antaranya sudah tentu tentang empty page.

Nia Atasha, gadis yang cukup ceria, tidak pernah lekang dengan senyuman apabila bertemu kami, warga kerja team digital GLAM. Sambil menunggu giliran Nia untuk dirakamkan fotonya, saya mengajak Nia untuk menjawab beberapa soalan rawak tentang kegemarannya masa kini.

Di akhir soalan, kami sempat bertanyakan lagu atau muzik kegemaran Nia Atasha pada masa kini. Langsung dia menjawab lagu “Bagaimana jika aku Tiada” nyanyian kumpulan Empty Page. Terus terdetik untuk mendengar dan mengenali serta mendalami muzik nyanyian band lokal ini.

Nia Atasha Empty Page

Merilis lagu ini pada beberapa bulan yang lalu, lagu ini ternyata mendapat sambutan yang luar biasa di kalangan peminat muzik Indie. Ia dapat dilihat bagaimana peminat mereka memberi respon positif di ruangan komen posting temu bual Nia Atasha yang kami muat naik di TikTok. Ternyata lagu yang menggambarkan tentang kekecewaan seseorang didalam perhubungan dan sangat dekat di jiwa pendengar.

See also
6 Gaya Tercantik Daiyan Trisha Tahun 2023 Pilihan GLAM

Memetik temubual Utusan Malaysia bersama empty page tahun lalu,

“Kami bukan nak picu trauma orang. Cuma, kami mahu orang tahu, mereka tidak keseorangan,” terang Iman berkenaan tema album ini yang banyak bercerita tentang perhubungan toksik.

 Nia Atasha Empty Page

Gambar: Instagram empty page

Nia Atasha, Wajah MOST GLAM 2023

Buat anda yang juga mungkin tidak tahu, Nia Atasha adalah merupakan salah seorang daripada wanita MOST GLAM 2023 yang kami raikan tahun ini. Dengan pencapaiannya yang luar biasa ditunjukkan wanita ini sepanjang tahun membuatkan kami tanpa ragu-ragu memilih wanita di antara 10 wanita yang hebat diiktiraf GLAM sebagai ‘Fashion Superstars’ tahun 2023. Kenali Nia Atasha dengan lebih lanjut di sini.

Nia Atasha Empty Page

Kami juga bertanyakan Nia Atasha beberapa soalan lain, tonton video penuh di bawah dan jangan lupa untuk ikut akaun kami, @majalahglam di TikTok untuk info-info terkini serta konten eksklusif.

Nia Atasha tentang empty page, kota kegemaran, quote hidupnya dan pelbagai lagi…

@majalahglam

MOST GLAM 2023, Nia Atasha, menjawab random questions dari team GLAM #GLAM #GLAMMalaysia #fyp #foryoupage #foryou #MOSTGLAM2023 #NIAATASHA #sleepyllama

♬ original sound – GLAM Malaysia – GLAM Malaysia

 

Sumber Gambar: Instagram