Raikan Tahun Baru Cina 2019 Bersama Seleksi Selera di Hilton!

Raikan Tahun Baru Cina 2019 Bersama Seleksi Selera di Hilton!

Saat Tahun Baru Cina menjelang, sudah pastinya anda ingin mengambil peluang ini untuk meluangkan masa bersama keluarga. Dan pencarian lokasi sesuai untuk membawa keluarga keluar makan juga semakin sukar. Sajian selera mewah di Hilton adalah jawapan yang anda cari.

 

GLAM senaraikan bukan satu tetapi tiga lokasi Hilton yang menyajikan sajian masakan asli Cina dengan sentuhan istimewa tukang masak mereka untuk anda pilih. Dari Hilton PJ, ke Hilton KL dan Double Tree by Hilton, pilihan di tangan anda.

 

Toh Yuen, Hilton Petaling Jaya

Bertemakan “Year of Blooming Abundance”, Restoran Toh Yuen Hilton Petaling Jaya membawa pengunjung untuk menyertai kembara gastronomi mereka dengan Set Menu Istimewa Toh Yuen. Dari Double Boiled Wolfberry With Chicken Minced Meat And Dried Scallop Soup hingga ke Deep Fried Tiger Prawn Meat With Red Dragon Fruit Mayonnaise anda pastinya dapat merasakan seribu satu perisa dalam setiap set istimewa ini.

See also
Di Sebalik Kediaman RM211 Juta Milik Jennifer Lopez & Ben Affleck

 
[envira-gallery id=”88230″]

Promosi Set Menu Istimewa Toh Yuen ini bermula dari 8 Januari hingga ke 28 Februari.

 
[envira-gallery id=”88234″]

Toh Yuen menawarkan tiga set berbeza untuk hidangan 9-course untuk 10 orang yakni; Set Everlasting Happiness (RM1,988 nett) Set Luck & Joyfulness (RM2,288 nett), dan Set Abundance & Prosperity (RM2,888 nett)

 

Chynna, Hilton Kuala Lumpur

Bertemakan “Year of Blooming Abundance”, Restoran Toh Yuen Hilton Petaling Jaya membawa pengunjung untuk menyertai kembara gastronomi mereka dengan Set Menu Istimewa Chynna. Dari Braised Abalone with Sea Cucumber hingga ke Ten Grain Rice with Chicken Floss anda pastinya dapat merasakan seribu satu perisa dalam setiap set istimewa ini.

 
[envira-gallery id=”88240″]

Promosi Set Menu Istimewa Chynna ini bermula dari 7 Januari hingga ke 24 Februari.

 
[envira-gallery id=”88243″]

Chynna menawarkan empat set berbeza untuk hidangan istimewa Tahun Baru Cina ini; Set Abundance (RM 288 nett/seorang), Set Prosperity (RM398 nett/seorang), Set Wealth (RM428 nett/seorang), dan Set Grand Fortune (RM688 nett/seorang).

See also
Tip Memilih Baju Di Kala Cuaca Panas

 

Makan Kitchen, DoubleTree by Hilton

Bertemakan “Year of Blooming Abundance”, Makan Kitchen di DoubleTree by Hilton membawa pengunjung untuk menyertai kembara gastronomi mereka dengan Set Menu Istimewa Chinese New Year Reunion Buffet Dinner mereka. Dari Salmon, Tuna, “Guai Fei” Abalone hingga ke hidangan Tom Yam Pedas dan Rendang Ayam Minang anda pastinya dapat merasakan seribu satu perisa dalam setiap set istimewa ini.

 
[envira-gallery id=”88250″]

1 of 3

Toh Yuen, Hilton Petaling Jaya