Membasmi Virus Covid-19 Di Rumah Bersama SK magic Dan Park Seo Jun - Glam Malaysia

Membasmi Virus Covid-19 Di Rumah Bersama SK magic Dan Park Seo Jun

Peneraju perkakasan rumah Korea Selatan, SK magic melancarkan penulen udara baharu, All Clean Virus Fit yang mampu membasmi 99.99% virus Covid-19,termasuklah varian Delta di rumah kediaman.

Sejak bermulanya pandemik pada awal tahun lalu, aspek kesihatan dan kebersihan menjadi keutamaan semua terutamanya di rumah. Dalam usaha untuk melindungi rakyat Malaysia daripada virus Covid-19, SK magic mahu anda mengucapkan selamat tinggal virus dengan pelancaran penulen udara terbaharu, All Clean Virus Fit yang mampu membasmi 99.99% virus Covid-19, termasuklah varian Delta di rumah kediaman.

Inovasi terbaharu daripada peneraju perkakasan rumah Korea Selatan sejak 1985 ini melancarkan All Clean Virus Fit yang diiktiraf sebagai peralatan kesihatan dan perubatan oleh U.S. Food and Drug Administration (USFDA). Penulen udara ini mampu membasmi virus Covid-19 dan juga varian Delta, serta bahan pencemaran rumah lain seperti bakteria, virus, kulat dan habuk yang dapat memberi masalah kesihatan.

Bersama duta mereka iaitu bintang K-drama popular, Park Seo Jun, penulen udara terbaharu daripada SK magic ini mempunyai fungsi pensterilan UV Arc Core yang terbukti selain sistem tapisan 8-langkah yang disatukan bersama Copper Fiber Ultrafine Dust untuk melindungi daripada virus Covid-19, varian Delta, Human Coronavirus dan juga virus H1N1. Untuk keberkesan maksima, ia turut dilengkapi dengan fungsi 360° All Directional Air Suction untuk perlindungan yang menyeluruh.

See also
Covid-19 Berleluasa, Anugerah Grammy Ke-63 Ditunda

Saya berpeluang untuk mencuba penulen udara All Clean Virus Fit daripada SK magic ini. Mudah, cepat dan sudah pasti saya dapat merasakan kualiti udara yang lebih bersih ketika berada di rumah. Proses pemasangan juga tidak mengambil masa yang lama, sekitar 15 minit sahaja ia sudah boleh digunakan. Desain penulen udara ini juga berbeza, ianya berbentuk silinder yang pasti memberikan sentuhan sofistikasi pada dekorasi rumah kediaman nanti.

Penulen udara All Clean Virus Fit ini boleh didapati dengan harga serendah RM 99 sebulan sahaja bermula bulan ini. Layari laman rasmi SK magic Malaysia untuk maklumat lanjut.

Foto: SK magic Malaysia

Baca lebih lanjut: Transisi 4 Bintang K-Drama Dari Pentas Peragaan Ke Kaca Televisyen