Galaxy Unpacked Julai 2024: Sertai Kunci Ganjaran Luar Biasa & Kejutan Harian
Galaxy Unpacked

Galaxy Unpacked Julai 2024: Sertai Kunci Ganjaran Luar Biasa & Kejutan Harian

Debaran menanti menghampiri dua minggu terakhir sebelum acara Galaxy Unpacked, bersedia untuk memasuki dunia yang penuh dengan kemungkinan tanpa had dengan inovasi Galaxy terkini.

Lalui pengalaman perubahan revolusioner yang akan mentakrifkan semula pengalaman mudah alih anda, membentuk semula gaya hidup dan ekspresi diri melalui kemajuan AI.

Dengan sempadan seterusnya Galaxy AI yang akan datang, bersedia untuk menemui kuasa Galaxy AI yang kini diselitkan ke dalam siri Galaxy Z terkini dan keseluruhan ekosistem Galaxy. Galaxy AI dilengkapkan dalam dunia yang penuh dengan kemungkinan semasa kita memasuki fasa baharu AI mudah alih.

Galaxy Unpacked Julai 2024: Sertai Kunci Ganjaran Luar Biasa & Kejutan Harian

Galaxy Unpacked

Samsung Electronics akan menganjurkan Galaxy Unpacked di Paris, di mana hubungan budaya ikonik dan pusat trend menjadi latar belakang yang sempurna untuk pelancaran inovasi terbaharu. Acara itu akan disiarkan secara langsung di Facebook, Instagram, Newsroom, Youtube dan laman web rasmi Samsung Malaysia pada 10 Julai 2024, jam 9:00 malam waktu Malaysia.

See also
Galaxy Buds2 Hasil Idea Samsung Bersama Charli XCX

Persiapkan diri anda untuk terokai inovasi Galaxy seterusnya mulai sekarang hingga 9 Julai 2024. Jangan melepaskan peluang ini dengan daftar untuk menerima sehingga RM500 Samsung e-baucar 1 untuk pra-pesanan Galaxy terbaru! Selain itu, anda berpeluang untuk memenangi hadiah misteri harian bernilai sehingga RM27,000.

Apa yang anda perlu lakukan ialah melengkapkan butiran anda di sini.

Nantikan dan pastikan anda melawat Newsroom Samsung Malaysia untuk semua teaser, treler dan kemas kini yang akan datang menjelang Unpacked 2024.

Foto: Samsung Malaysia

 

Baca lebih lanjut: Integrasi Seni, Budaya & Teknologi: Samsung Mentransformasikan Semua House