Fazura Anjur Konsert Pada September Ini !
fazura anjurkan konsert september ini

Fazura Anjur Konsert September Ini!

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Penghargaan dari Fazura.

Pelakon dan penyanyi Malaysia, Fazura, lebih dikenali sebagai Faz, baru-baru ini mengumumkan “FAZTIVAL FAZURA 2022” di mana dia akan disertai oleh beberapa penyanyi tempatan dan antarabangsa kegemarannya untuk persembahan satu malam sahaja. Penyanyi itu mendedahkan bahawa ini telah menjadi impiannya sejak sekian lama, terutamanya semasa wabak, dan berharap untuk melakukannya setiap tahun.

azura anjur konsert pada september ini

“Alhamdulillah, saya sangat bersyukur kerana konsert ini akhirnya menjadi kenyataan kerana saya ingin melakukannya dengan rakan artis yang saya kagumi,” katanya semasa sidang media “FAZTIVAL FAZURA 2022”. Penyanyi lagu “Can’t Forget Me” itu menjelaskan sebab utama dia mengadakan festival ini adalah untuk meraikan peminatnya yang telah menyokongnya selama ini untuk kerjanya dalam seni serta untuk jenama kecantikan dan fesyennya.

Barisan bintang itu akan merangkumi penyanyi tempatan seperti Zizi Kirana, Ruffedge, Amir Masdi, Ippo Hafiz, M Nasir, dan Ella serta Ahmad Band dan Mulan Jameela dari Indonesia. Fazura juga memberi jaminan bahawa harga tiket akan mampu milik untuk semua orang dan menjanjikan bahawa akan ada banyak kejutan. Kami juga bertanya kepada penyanyi itu sama ada kami boleh mengharapkan muzik baharu daripadanya dan dia menjawab, “Sudah tentu!”

See also
FENDI Mengumumkan Koleksi Kolaborasi Bersama Big Bang Taeyang

“Fazura juga berharap agar penganjuran buat julungkali Faztival Fazura ini dapat dijadikan sebagi konsert tahunan” kata Fazura.