Edisi Terhad Coconut Flavour Over Ice Nespresso Membias Sensasi Segar Dengan Citarasa Tropika - Page 4 of 4 - Glam Malaysia
Edisi Terhad Coconut Flavour Over Ice Nespresso Membias Sensasi Segar Dengan Citarasa Tropika

Edisi Terhad Coconut Flavour Over Ice Nespresso Membias Sensasi Segar Dengan Citarasa Tropika

4 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Aksesori Nespresso Signature Kembali Untuk Momen Kopi Yang Lebih Indah

• Bagi menambah rasa kepada Barista Creations for Ice, Nespresso memperkenalkan tiga perisa sirup MONIN baru dalam saiz 50ml – Vanilla, Tiki dan Saffron. Sirap ini mengandungi perasa dari sumber semula jadi dan disediakan khas untuk meningkatkan keenakkan rasa kopi.

• Nespresso menawarkan botol air dan tuala pantai yang dikitar semula untuk pengalaman tropika tanpa tandingan.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Nespresso Barista Creations for Ice:


  • Rangkaian kopi Nespresso Barista Creations for Ice, Nespresso Atelier dan aksesori tersedia untuk pembelian melalui aplikasi mudah alih dan laman rasmi Nespresso serta melalui Careline Pelanggan di 1800 80 7001 (bebas tol 24/7).
  • Untuk mengetahui cara baru lagi menyegarkan untuk menikmati kopi Nespresso bersama ais, layari www.nespresso.com/recipes dan ikuti akaun Instagram @nespresso.my.
  • Nespresso Edisi Terhad Coconut Flavour Over Ice berharga RM28, sementara Barista Creations Freddo Delicato dan Barista Creations Freddo Intenso berharga RM25. Mesin kopi versatil, Nespresso Atelier berharga RM1,499 dan setiap unit dilengkapi dengan 1 unit Nespresso VIEW Mug percuma.

Pautan berkaitan: “Find Your Fika” Bersama Nespresso Musim Perayaan Ini