Dari Lensa 3 Jurugambar Wanita Asia - Page 3 of 4 - Glam Malaysia
Dari Lensa 3 Juru Gambar Wanita Asia

Dari Lensa 3 Jurugambar Wanita Asia

3 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vanessa Wong (Hong Kong)

“When equipped with strong beliefs and personal commitment, any man or woman can achieve their dreams.”

Vanessa Wong


Tentang Vanessa

Vanessa mengkhususkan diri dalam fotografi iPhone hitam putih malam, fotografi sukan, dan sungguh menarik perhatian umum bila dia berupaya merakam sifat dinamik Hong Kong pada waktu malam.


“Wanita tipikal, saya sering menggunakan warna untuk menyampaikan kehangatan, mood dan emosi. Sebagai gantinya, saya bergerak melampaui jantina untuk menghasilkan koleksi malam – dalam budaya di mana kesendirian pada waktu malam bukanlah suatu kebiasaan. Saya mematuhi norma dengan bergantung pada cahaya minimum untuk bercerita, membiarkan unsur-unsur gambar itu ditelan kegelapan. “

Mengenai siri beliau, seperti yang dirakam dengan iPhone 12 mini


“Mod malam telah menjadi alat yang hebat untuk membolehkan saya meneroka gaya di persekitaran yang lebih gelap di iPhone. Saya suka bermain dengan bayang-bayang dan cahaya yang tentunya menjadi inti fotografi hitam putih. Saya berharap anda yang berminat dengan karya saya dapat menggunakan kreativiti dan imaginasi mereka untuk menyusun tafsiran unik mereka sendiri – untuk menggunakan hitam dan putih sebagai cara untuk mencipta semula kisah mereka dengan ‘warna’ mereka sendiri.

See also
Protips Merakam Momen Hari Raya Bersama #ShotoniPhone