BLACKPINK Umum Tarikh dan Lokasi Jelajah Dunia 'BORN PINK' - Page 2 of 3 -
BLACKPINK Umum Tarikh dan Lokasi Jelajah Dunia 'BORN PINK'

BLACKPINK Umum Tarikh dan Lokasi Jelajah Dunia ‘BORN PINK’

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

YG Entertainment Berkongsi Bahawa BLACKPINK Sedang Merakamkan Muzik Video

“Banyak muzik dalam gaya BLACKPINK telah disediakan dengan usaha yang gigih sejak sekian lama. BLACKPINK akan memulakan jelajah dunia terbesar pernah ada untuk kumpulan gadis K-Pop menjelang akhir tahun bersama kemunculan semula mereka untuk meluaskan komunikasi dang jangkauan  mereka dengan peminat di seluruh dunia. Kami akan meneruskan projek berskala besar untuk kumpulan itu juga,” umum YG.

Apabila BLACKPINK mengumumkan bahawa mereka akan membuat kemunculan semula, BLINK  sangat teruja di laman Twitter, juga menjadi trend #BLACKPINK dan “The World is Healing”. Bukan itu sahaja, malah mereka adalah salah satu kumpulan gadis K-Pop yang akan menjelajah dunia berskala  terbesar dalam sejarah sehingga akhir tahun bersama dengan kemunculan mereka seperti diumumkan YG.

Walaupun sangat popular di Korea Selatan, populariti itu juga telah mengangkat mereka di peringkat antarabangsa sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Sejak kemunculannya pada 2016, kumpulan itu telah mencipta beberapa rekod untuk media sosial dan YouTube.