The Heritage Duck Beri sentuhan Legasi Warisan Lebaran Ini! - Glam Malaysia

The Heritage Duck Beri sentuhan Legasi Warisan Lebaran Ini!

Hayati sentuhan legasi yang terinspirasi keindahan & kesabaran di sebalik ukiran kayu Melayu oleh koleksi The Heritage dUCk raya syawal ini! 

The Heritage dUCk, yang diinspirasikan daripada ilustrasi indah dan halus motif ukiran kayu Melayu. Koleksi ini menampilkan tudung, beg, aksesori, wangian serta ceraian sedia pakai untuk orang dewasa dan little dUCklings! Koleksi ini terinspirasi dari keindahan warisan ukiran kayu Melayu dari lengkungan halus hingga motif ukiran yang diilhamkan oleh D ketika melawat Pak Osman, seorang pakar seni ukiran kayu di Terengganu. The Heritage dUCk dengan motif ukiran kayunya jatuh pada Aidilfitri ini adalah warisan abadi yang telah dipelihara dalam warisan yang kita semua tahu hari ini, koleksi ini merangkumi perkara itu. Ini semua tentang kegembiraan dan penghargaan untuk tradisi, warisan dan budaya kita melalui perayaan yang bertuah ini.

Meraikan Warisan dalam Ukiran Kayu Pastikan anda mendapatkan koleksi terbaharu di web, diaplikasi dUCk atau di kedai dUCk. Dapatkan koleksi istimewa ini dan tunjukkan kebaikan klasik ini kepada dunia!

See also
Angelina Jolie Memukau Sepanjang Rangka Promosi Maleficent 2

 Scarves

Dihiasi cantik dengan bunga-bungaan, lengkungan halus dan corak motif ukiran kayu tradisional bagi kelihatan elegan dan indah apabila disarungkan. Selendang diperbuat daripada sutera satin berkualiti tinggi dan didatangkan dengan azimat gantung duo, logo dUCk perak Disertakan dengan azimat Dahlia. Dengan The Heritage dUCk, anda akan melihat keindahan dalam ketenangan diri.

 Ready-to-Wear

Semasa meneroka lebih dalam ke dalam kraf semasa mereka koleksi ini, kami menemui cara untuk mengikuti tradisi sambil memasukkan nota moden ke dalam jahitan. Ada yang bercetak, ada yang bersulam, dan ada yang berhias. Dengan hiasan ukiran kayu di tengah-tengah reka bentuk, anda akan mendapati setiap bahagian adalah sangat peribadi, seperti perhatian dan kerja tangan yang intim yang dimasukkan ke dalam ukiran setiap kepingan kayu.

 Bags

Koleksi ini melihat kesabaran dalam seni ukiran kayu sebagai warisan sebenar seperti kraf indah tidak dibuat dalam sekelip mata. Beg kami direka khas untuk anda melengkapkan penampilan hari raya anda dengan beg sandang, beg tangan, beg solek dan banyak lagi. Setiap beg dihiasi dengan loket emas mawar daripada siluet dUCk yang terkenal, dengan kerumitan ukiran kayu digambarkan di sekeliling, mewakili gabungan yang lama dan baharu.

See also
Timeless & Vintaj, Gucci Blondie Mewarnai Gaya Jalanan

Make Scents Eau de Parfum

Masuk ke dalam bilik dan rasai sensasi dengan koleksi minyak wangi pertama dUCk! Dapatkan diri anda dalam suasana dan majlis yang berbeza dengan set Make Scents Eau de Parfum dUCk.

 Face Mask (Head-Loop)

 

Topeng Muka koleksi ini menyelitkan tradisi ke mana-mana majlis. Dibuat daripada sutera satin berkualiti tinggi, topeng muka dilapisi dengan kapas yang lembut dan bernafas untuk dipakai dengan selesa. 

 Prayerwear

Pakaian Sembahyang koleksi ini mengikuti tradisi dalam rendering unsur ukiran kayu yang halus namun manis. Direka bentuk dengan mengambil kira kemudahan dan kepraktisan, pakaian sembahyang mempunyai poket sisi untuk menyimpan barang berharga dan beg kecil, supaya anda boleh membawa pakaian sembahyang anda dengan mudah ke mana sahaja anda pergi.

Artikel berkaitan: Perhiasan DeGem Melengkapi Diri Di Bulan Syawal